GradeDroid: Bu uygulamayla soru – cevap kartları hazırlayabilirsiniz.
Alternatif uygulamalar: RuStudying, gFlash+ Flashcards & Tests, Mnemono
Flux Cards: Başarılı bir flashcard programı olan Flux Cards ile fotoğraf ekleme ve resim çizme gibi şeyleri rahatlıkla yapabilirsiniz.
Alternatif uygulamalar: Cobo Cards, Langleo, Math Practice Flash Cards
MindMeister: Bu uygulamayla online zihin haritaları hazırlayıp sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Alternatif Uygulamalar: Mindjet, SimpleMind, MindMap Memo
eduPort: Tüm eğitim hizmeti veren sitelere ve videolara tek bir yerden ulaşabileceğiniz ve bilgisayara indirebileceğiniz harika bir programdır.
Kingsoft Office: MS Office uygulamasının ücretsiz en iyi mobil alternatiflerinden biridir. Word, Powerpoint ve Excel programlarının alternatifini sunar.
CamScanner: Telefonun kamerasını tarayıcıya dönüştüren bu uygulama sayesinde taranan dosyaları pdf ye çevirebilirsiniz.
Google Translate: Türkçeden İngilizceye, İngilizceden Türkçeye çeviri yapabilen en iyi uygulama olan Google Translate sayesinde 65 dildeki web sayfalarını birbirine dönüştürebilirsiniz.
Moon+Reader: Başarılı bir e-kitap okuma uygulamasıdır ve neredeyse tüm ebook formatlarını destekler.
Aldiko: Alternatif başka bir ebook okuma uygulaması olan Aldiko ile MEB’in paylaştığı epub ve pdf formatındaki e-kitapları okuyabilirsiniz.
AppLock: Cep telefonunda kullandığınız uygulamaları şifreleyerek (kilitleyerek) başkalarının kullanmasını engelleyebilirsiniz.
Skitch: Resmin üzerine yazı, şekil, ok işaretleri, dipnot ve diğer simgeleri ekleyebileceğiniz harika bir programdır. Bu sayede eğlenceli ve etkileşimli sunumlar hazırlamak mümkün.
My Class Schedule: Sınav tarihlerini takip edebilir, ders programına bakabilir ve her türlü işinizi planlayıp bir düzene koyabilirsiniz. Girdiğiniz olayları ve tarihleri hatırlatma özelliği de vardır.
Alternatif Uygulamalar: A+ Timetable, Quick TimeTable, School Helper
Wikipedia: Dünyanın en büyük online ansiklopedi sitesinin cep telefonu uygulamasıdır.
PicSay: Fotoğrafın üstüne konuşma balonları, güzel şekiller ve metin ekleyebileceğiniz faydalı bir uygulamadır.
WizIQ: Online eğitim yapmak isteyenler için ideal bir uygulamadır.
Berlitz: İngilizce öğrenmek ve öğretmek için idealdir.
TED: İçinde müthiş konuşmaların geçtiği dünyaca ünlü Ted konferanslarının videolarını bu uygulamayla izleyebilirsiniz.
Classdroid: Öğrenci çalışmalarını bloglamak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
Random Student: Öğrencilere soru sormak, onlardan cevap istemek, öğrencileri grup haline getirmek için Random Student uygulamasını kullanabilirsiniz. Hangi öğrenci kaç soruya doğru cevap verdi kaç soruya yanlış cevap verdi veya toplamda kaç kere söz hakkı aldı tüm bunları kaydedebilirsiniz.
Önemli Not: Bu yazı Google Gemini yapay zekası tarafından otomatik olarak oluşturulmuştur ve hatalı bilgiler içerebilir. Düzeltmek için iletişim sayfamızdaki formdan veya yine iletişim sayfamızda bulunan eposta adresi yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hata varsa hemen düzeltilmektedir.