Farmvilleye Fotoğraf Ekleme

Farmville’ye Fotoğraf Ekleme

Farmville, Zynga tarafından geliştirilen ve Facebook’ta oynanabilen bir sosyal ağ oyunudur. Oyuncular, kendi çiftliklerini kurup büyütürler ve diğer oyuncularla ticaret yaparlar. Farmville’de fotoğraf eklemek, oyuncuların çiftliklerini diğer oyuncularla paylaşmalarını ve oyun deneyimlerini daha keyifli hale getirmelerini sağlar.

Farmville’ye Fotoğraf Ekleme Adımları

  1. Farmville oyununa giriş yapın.
  2. Ekranın sol üst köşesinde bulunan “Fotoğraflar” sekmesine tıklayın.
  3. “Fotoğraf Yükle” düğmesine tıklayın.
  4. Bilgisayarınızdan yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin.
  5. “Aç” düğmesine tıklayın.
  6. Fotoğrafınız Farmville’e yüklenecektir.

Farmville’de Fotoğrafları Düzenleme

Farmville’de yüklediğiniz fotoğrafları düzenleyebilirsiniz. Bunun için, fotoğrafın üzerine tıklayın ve ardından ekranın sağ üst köşesinde bulunan “Düzenle” düğmesine tıklayın. Fotoğrafınızı düzenlemek için çeşitli araçlar kullanabilirsiniz. Örneğin, fotoğrafınızı kırpabilir, döndürebilir veya renklerini ayarlayabilirsiniz.

Farmville’de Fotoğrafları Paylaşma

Farmville’de yüklediğiniz fotoğrafları diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz. Bunun için, fotoğrafın üzerine tıklayın ve ardından ekranın sağ üst köşesinde bulunan “Paylaş” düğmesine tıklayın. Fotoğrafınızı Facebook, Twitter veya diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Farmville’de Fotoğrafları İndirme

Farmville’de yüklediğiniz fotoğrafları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bunun için, fotoğrafın üzerine tıklayın ve ardından ekranın sağ üst köşesinde bulunan “İndir” düğmesine tıklayın. Fotoğrafınız bilgisayarınıza inecektir.

Farmville’de Fotoğraflarla İlgili Faydalı Siteler

Farmville’de Fotoğraflarla İlgili Faydalı Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi