Kral Bello Elektrikli Araç

Kral Bello Elektrikli Araç: Geleceğin Ulaşım Aracı

Kral Bello elektrikli araç, Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve üretilen bir elektrikli otomobildir. Araç, 2023 yılında piyasaya sürülmesi planlanmaktadır. Kral Bello, Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili olma özelliğini taşımaktadır.

Kral Bello’nun Özellikleri

Kral Bello, 5 kişilik bir otomobildir. Aracın uzunluğu 4,5 metre, genişliği 1,8 metre ve yüksekliği 1,6 metredir. Kral Bello, 150 beygir gücünde bir elektrik motoruna sahiptir. Bu motor, aracı 0’dan 100 km/s hıza 8 saniyede ulaştırabilmektedir. Kral Bello’nun azami hızı 180 km/s’dir.

Kral Bello, 40 kWh kapasiteli bir lityum-iyon bataryaya sahiptir. Bu batarya, araca 300 km’lik bir menzil sağlamaktadır. Kral Bello, hızlı şarj özelliğine sahiptir. Aracın bataryası, 30 dakikada %80 oranında şarj edilebilmektedir.

Kral Bello, standart olarak ABS, ESP, hava yastıkları ve geri görüş kamerası gibi güvenlik özelliklerine sahiptir. Araçta ayrıca, dokunmatik ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi, klima ve elektrikli camlar gibi konfor özellikleri de bulunmaktadır.

Kral Bello’nun Fiyatı

Kral Bello’nun fiyatı henüz açıklanmamıştır. Ancak, aracın fiyatının 200.000 TL civarında olması beklenmektedir.

Kral Bello’nun Satış Noktaları

Kral Bello, Türkiye’deki tüm yetkili Kral Bello bayilerinde satışa sunulacaktır.

Kral Bello Hakkında Daha Fazla Bilgi

Kral Bello hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki web sitelerini ziyaret edebilirsiniz:

Kral Bello İle İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi