Ck Akdeniz Elektrik Hesap No Sorgulama

CK Akdeniz Elektrik Hesap No Sorgulama

CK Akdeniz Elektrik, Türkiye’nin en büyük özel elektrik dağıtım şirketlerinden biridir. Şirket, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerine elektrik dağıtımı yapmaktadır. CK Akdeniz Elektrik müşterileri, hesap numaralarını çeşitli yollarla öğrenebilirler.

1. CK Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmetleri

CK Akdeniz Elektrik müşterileri, hesap numaralarını müşteri hizmetleri numarasını arayarak öğrenebilirler. Müşteri hizmetleri numarası 0850 222 12 12’dir. Müşteri hizmetleri temsilcileri, müşterilerin hesap numaralarını kimlik bilgilerini doğruladıktan sonra paylaşacaklardır.

2. CK Akdeniz Elektrik İnternet Sitesi

CK Akdeniz Elektrik müşterileri, hesap numaralarını şirketin internet sitesi üzerinden de öğrenebilirler. Bunun için, şirketin internet sitesine giriş yapıp “Hesap Numaramı Öğren” bölümüne tıklamaları gerekmektedir. Daha sonra, kimlik bilgilerini girerek hesap numaralarını öğrenebilirler.

3. CK Akdeniz Elektrik Mobil Uygulaması

CK Akdeniz Elektrik müşterileri, hesap numaralarını şirketin mobil uygulaması üzerinden de öğrenebilirler. Bunun için, şirketin mobil uygulamasını akıllı telefonlarına veya tabletlerine indirmeleri gerekmektedir. Daha sonra, uygulamaya giriş yapıp “Hesap Numaramı Öğren” bölümüne tıklamaları gerekmektedir. Daha sonra, kimlik bilgilerini girerek hesap numaralarını öğrenebilirler.

4. CK Akdeniz Elektrik Fatura

CK Akdeniz Elektrik müşterileri, hesap numaralarını elektrik faturalarından da öğrenebilirler. Faturanın en üst kısmında, müşterinin hesap numarası bulunmaktadır.

5. CK Akdeniz Elektrik Müşteri Merkezleri

CK Akdeniz Elektrik müşterileri, hesap numaralarını şirketin müşteri merkezlerine giderek de öğrenebilirler. Müşteri merkezlerinin adresleri, şirketin internet sitesinde bulunmaktadır.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi