Bursa Uedaş Elektrik Aboneliği

Bursa Uedaş Elektrik Aboneliği

Bursa Uedaş Elektrik Dağıtım A.Ş., Bursa ilinde elektrik dağıtım hizmetleri sunan bir şirkettir. Şirket, 1994 yılında kurulmuş olup, 2013 yılında özelleştirilmiştir. Uedaş, Bursa ilinin tamamına ve ilçelerine elektrik dağıtım hizmeti vermektedir.

Bursa Uedaş Elektrik Aboneliği Nasıl Yapılır?

Bursa Uedaş elektrik aboneliği yapmak için öncelikle şirketin müşteri hizmetleri merkezine başvurmanız gerekmektedir. Müşteri hizmetleri merkezine başvururken yanınızda kimlik belgeniz, ikametgah belgeniz ve tapu belgeniz bulunmalıdır.

Müşteri hizmetleri merkezine başvurunuzu yaptıktan sonra, şirket yetkilileri adresinize gelerek gerekli incelemeleri yapacaklardır. İncelemeler sonucunda abonelik başvurunuz onaylanırsa, size bir abone numarası verilecektir.

Abone numaranızı aldıktan sonra, Uedaş’ın internet sitesinden veya müşteri hizmetleri merkezinden elektrik faturalarınızı ödeyebilirsiniz.

Bursa Uedaş Elektrik Aboneliği İçin Gerekli Belgeler

  • Kimlik belgesi
  • İkametgah belgesi
  • Tapu belgesi

Bursa Uedaş Elektrik Aboneliği Ücretleri

Bursa Uedaş elektrik aboneliği ücretleri, abonenin tüketimine göre değişmektedir. Abonenin tüketimi arttıkça, abonelik ücreti de artacaktır.

Bursa Uedaş Elektrik Aboneliği İptali

Bursa Uedaş elektrik aboneliğinizi iptal etmek için şirketin müşteri hizmetleri merkezine başvurmanız gerekmektedir. Müşteri hizmetleri merkezine başvururken yanınızda kimlik belgeniz ve abone numaranız bulunmalıdır.

Müşteri hizmetleri merkezine başvurunuzu yaptıktan sonra, şirket yetkilileri adresinize gelerek gerekli işlemleri yapacaklardır. İşlemler tamamlandıktan sonra, aboneliğiniz iptal edilecektir.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi