Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Sivas Yorumu

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Sivas Yorumu

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin Sivasspor’a 3-0 yenildiği maçın ardından yorumlarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe’nin kötü bir oyun oynadığını ve Sivasspor’un haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Dilmen, “Fenerbahçe çok kötü bir oyun oynadı. Sivasspor çok iyi oynadı ve haklı bir galibiyet aldı. Fenerbahçe’nin savunması çok kötüydü. Sivasspor’un her atağında gol tehlikesi yaşadılar. Fenerbahçe’nin orta sahası da çok kötüydü. Topu iyi kullanamadılar ve Sivasspor’un defansını zorlayamadılar. Fenerbahçe’nin forveti de çok kötüydü. Gol pozisyonuna giremediler ve Sivasspor’un kalesine tehlike yaratamadılar.” dedi.

Dilmen, Fenerbahçe’nin bu maçtaki performansının kabul edilemez olduğunu söyledi. “Fenerbahçe bu maçtaki performansıyla şampiyonluk yarışından koptu. Artık şampiyonluk için hiçbir şansları yok. Fenerbahçe’nin bu maçtaki performansı kabul edilemez. Bu takımın daha iyi oynaması gerekiyor. Fenerbahçe’nin teknik direktörü Ersun Yanal’ın bu maçtaki hatalarını düzeltmesi gerekiyor. Fenerbahçe’nin bir an önce toparlanması gerekiyor. Aksi takdirde bu sezon çok kötü bir sezon geçirecekler.” dedi.

Rıdvan Dilmen’in Fenerbahçe Sivas Yorumuyla İlgili Faydalı Siteler

Rıdvan Dilmen’in Fenerbahçe Sivas Yorumuyla İlgili İndirilebilir Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi