Özge Ulusoy Boyu Kilosu

Özge Ulusoy Boyu ve Kilosu

Özge Ulusoy, 26 Ekim 1982’de Bursa’da doğan Türk oyuncu ve modeldir. 2003 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci seçildikten sonra oyunculuk kariyerine başladı. İlk olarak 2004 yılında yayınlanan “Bıçak Sırtı” dizisinde rol aldı. Daha sonra “Adanalı”, “Yer Gök Aşk”, “Suskunlar” ve “Kara Sevda” gibi dizilerde başrol oynadı.

Özge Ulusoy, 1.74 metre boyunda ve 55 kilogram ağırlığındadır. Uzun boyu ve ince yapısıyla dikkat çeken oyuncu, birçok moda çekiminde yer aldı. Ayrıca, 2010 yılında “GQ Türkiye” dergisi tarafından “Yılın Kadını” seçildi.

Özge Ulusoy, güzelliği ve oyunculuk yeteneğiyle Türk televizyonlarının en popüler isimlerinden biri haline geldi. Başarılı oyuncu, birçok ödüle layık görüldü. Bunlardan bazıları şunlardır:

  • 2005 yılında “Altın Kelebek Ödülleri”nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü
  • 2006 yılında “Antalya Televizyon Ödülleri”nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü
  • 2007 yılında “Siyad Türk Sineması Ödülleri”nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü
  • 2008 yılında “Kristal Elma Ödülleri”nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü
  • 2009 yılında “Altın Portakal Film Festivali”nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü

Özge Ulusoy, oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. 2010 yılında “UNICEF Türkiye”nin iyi niyet elçisi oldu. Ayrıca, 2011 yılında “Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Kampanya”nın destekçisi oldu.

Özge Ulusoy, güzelliği, oyunculuk yeteneği ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle Türk halkının takdirini kazandı. Başarılı oyuncu, önümüzdeki yıllarda da Türk televizyonlarının en popüler isimlerinden biri olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Özge Ulusoy’un Boyu ve Kilosu Hakkında Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi