Survivor Aşkım Boyu Kaç

Survivor Aşkım Boyu Kaç?

Survivor Aşkım Kapışmak, 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Boyu 1.70 cm’dir. Survivor 2023 yarışmacılarından biri olan Aşkım Kapışmak, yarışmada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Aşkım Kapışmak, spor hayatına 12 yaşında atletizm ile başlamıştır. 16 yaşında ise voleybola yönelmiş ve 10 yıl boyunca voleybol oynamıştır. 2017 yılında ise Survivor yarışmasına katılmış ve yarışmada 3. olmuştur.

Survivor yarışmasından sonra Aşkım Kapışmak, spor hayatına devam etmiş ve çeşitli spor dallarında yarışmıştır. 2018 yılında ise Survivor All Star yarışmasına katılmış ve yarışmada 2. olmuştur.

Aşkım Kapışmak, Survivor yarışmalarında gösterdiği performansla birçok kişinin beğenisini kazanmıştır. Gücü, hızı ve çevikliği ile dikkat çeken Aşkım Kapışmak, yarışmalarda birçok zorluğun üstesinden gelmeyi başarmıştır.

Aşkım Kapışmak, Survivor yarışmalarının yanı sıra çeşitli televizyon programlarında da yer almıştır. Ayrıca, birçok reklam filminde de rol almıştır.

Aşkım Kapışmak, sosyal medyada da oldukça aktiftir. Instagram hesabında 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Aşkım Kapışmak, sık sık fotoğraf ve video paylaşmaktadır.

Aşkım Kapışmak’ın Boyu Hakkında Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi