Rimel Aşkına Boyu

Rimel Aşkına Boyu: Konusu ve İncelemesi

Rimel Aşkına Boyu, 2014 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Kıvanç Baruönü üstlenmiştir. Başrollerini ise Şahan Gökbakar, Demet Evgar, Seda Güven ve Ozan Güven paylaşmaktadır.

Film, küçük bir kasabada yaşayan ve boyunun kısa olması nedeniyle sürekli aşağılanan Rıza’nın (Şahan Gökbakar) hikayesini anlatmaktadır. Rıza, bir gün kasabaya gelen güzel bir kadın olan Aylin’e (Demet Evgar) aşık olur. Ancak Aylin, Rıza’nın boyunun kısa olması nedeniyle onu ciddiye almaz. Rıza, Aylin’in sevgisini kazanmak için boyunu uzatmaya çalışır. Ancak tüm çabaları sonuçsuz kalır.

Rıza, sonunda Aylin’in sevgisini kazanmak için farklı bir yol dener. Aylin’in en sevdiği şarkıcı olan Ferhat Göçer’i (Ozan Güven) kasabaya getirir. Ferhat Göçer’in konseri sırasında Rıza, sahneye çıkar ve Aylin’e olan aşkını ilan eder. Aylin, Rıza’nın bu cesur davranışından etkilenir ve ona bir şans verir.

Rimel Aşkına Boyu, aşk, komedi ve dram türlerini bir araya getiren eğlenceli bir filmdir. Film, boyunun kısa olması nedeniyle sürekli aşağılanan bir adamın hikayesini anlatmaktadır. Film, izleyicilere boyun önemli olmadığını ve aşkın her şeyi aşabileceğini göstermektedir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi