Recep Ivedik Halil Ibo Boyu

Recep İvedik Halil İbo Boyu: Konusu ve İncelemesi

Recep İvedik Halil İbo Boyu, Togan Gökbakar’ın başrolünde oynadığı, Şafak Sezer’in yönettiği 2017 yapımı bir komedi filmidir. Film, Recep İvedik’in (Togan Gökbakar) Halil (Şafak Sezer) ve İbo (Ahmet Kural) ile birlikte yaşadığı maceraları konu almaktadır.

Film, Recep İvedik’in köyüne geri dönmesiyle başlar. Köyde, Halil ve İbo ile birlikte yaşamaya başlayan Recep İvedik, köydeki insanların hayatına renk katar. Ancak, Recep İvedik’in köydeki varlığı, bazı kişilerin hoşuna gitmez. Bu kişiler, Recep İvedik’i köyden kovmak için çeşitli planlar yaparlar.

Recep İvedik, Halil ve İbo, bu planları bozmak için el ele verirler. Üçlü, köydeki insanların yardımını da alarak, Recep İvedik’i köyde tutmayı başarırlar.

Film, Recep İvedik’in köydeki maceralarının yanı sıra, Halil ve İbo’nun aşk hayatlarını da konu almaktadır. Halil, köyün güzeli Ayşe’ye (Ezgi Mola) aşık olurken, İbo ise köyün delisi Fatma’ya (Ayşen Gruda) aşık olur.

Recep İvedik Halil İbo Boyu, eğlenceli ve keyifli bir komedi filmi olarak karşımıza çıkıyor. Film, Togan Gökbakar, Şafak Sezer ve Ahmet Kural’ın başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi