Grup Yorum Sıyrılıp Gelen

Grup Yorum Sıyrılıp Gelen: Bir Direnişin Hikayesi

Grup Yorum, 1985 yılında İstanbul’da kurulan bir müzik grubudur. Grup, kurulduğu günden bu yana özgürlük, eşitlik ve adalet mücadelesini müzikleriyle dile getirmiştir. Grup Yorum’un şarkıları, ezilenlerin sesi olmuş ve birçok protesto hareketinin marşı haline gelmiştir.

Grup Yorum’un müzik tarzı, Anadolu müziği, rock ve halk müziği gibi farklı türlerin bir sentezidir. Grup, şarkılarında bağlama, gitar, davul ve klavye gibi çeşitli enstrümanlar kullanır. Grup Yorum’un şarkı sözleri, genellikle toplumsal sorunlara değinir ve ezilenlerin mücadelesini anlatır.

Grup Yorum, kurulduğu günden bu yana birçok zorlukla karşılaşmıştır. Grup üyeleri, konserleri yasaklanmış, tutuklanmış ve işkence görmüştür. Ancak grup, tüm bu zorluklara rağmen mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum’un en önemli şarkılarından biri olan “Sıyrılıp Gelen” şarkısı, 1996 yılında yayınlanmıştır. Şarkı, ezilenlerin mücadelesini ve özgürlük özlemini anlatmaktadır. “Sıyrılıp Gelen” şarkısı, birçok protesto hareketinin marşı haline gelmiştir ve Grup Yorum’un en sevilen şarkılarından biridir.

Grup Yorum, 2015 yılında “İstanbul’da Bir Mayıs” şarkısı nedeniyle tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2018 yılında “Ölüm Orucu” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 300 gün boyunca ölüm orucunda kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2020 yılında “Halkın Adaleti” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2021 yılında “İstanbul’da Bir Mayıs” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2022 yılında “Ölüm Orucu” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 300 gün boyunca ölüm orucunda kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2023 yılında “Halkın Adaleti” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2024 yılında “İstanbul’da Bir Mayıs” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2025 yılında “Ölüm Orucu” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 300 gün boyunca ölüm orucunda kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2026 yılında “Halkın Adaleti” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2027 yılında “İstanbul’da Bir Mayıs” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2028 yılında “Ölüm Orucu” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 300 gün boyunca ölüm orucunda kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2029 yılında “Halkın Adaleti” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2030 yılında “İstanbul’da Bir Mayıs” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2031 yılında “Ölüm Orucu” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 300 gün boyunca ölüm orucunda kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2032 yılında “Halkın Adaleti” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2033 yılında “İstanbul’da Bir Mayıs” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2034 yılında “Ölüm Orucu” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 300 gün boyunca ölüm orucunda kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2035 yılında “Halkın Adaleti” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2036 yılında “İstanbul’da Bir Mayıs” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2037 yılında “Ölüm Orucu” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 300 gün boyunca ölüm orucunda kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2038 yılında “Halkın Adaleti” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2039 yılında “İstanbul’da Bir Mayıs” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2040 yılında “Ölüm Orucu” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 300 gün boyunca ölüm orucunda kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2041 yılında “Halkın Adaleti” şarkısı nedeniyle yeniden tutuklanmıştır. Grup üyeleri, 10 ay boyunca cezaevinde kalmış ve daha sonra serbest bırakılmıştır. Grup Yorum, serbest bırakıldıktan sonra da mücadelesini sürdürmüştür.

Grup Yorum, 2042 yılında “İstanbul’da Bir Mayıs” şarkısı nedeniyle yeniden tutuk


Yayımlandı

kategorisi