Suç Ortağı Indir

Suç Ortağı: Konusu, Özellikleri ve İndirme Bilgileri

Suç Ortağı, 2013 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Denis Villeneuve’ün yaptığı bir gerilim filmidir. Film, Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Viola Davis ve Maria Bello gibi ünlü oyuncuları kadrosunda bulundurmaktadır.

Film, Boston’da geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Dedektif Loki (Hugh Jackman), genç bir kızın kaybolmasıyla ilgili bir davayı araştırmaktadır. Araştırmaları sırasında, kızın kaçırılmasında şüpheli olan Keller Dover (Jake Gyllenhaal) ile tanışır. Dover, kızını kurtarmak için her şeyi yapmaya kararlıdır ve Loki’nin yardımını ister.

Loki ve Dover, kızın bulunması için birlikte çalışmaya başlarlar. Ancak, araştırmaları sırasında birçok zorlukla karşılaşırlar. Şüpheliler sürekli olarak yer değiştirir ve kızın nerede olduğu hakkında hiçbir bilgi yoktur. Loki ve Dover, zamanla birbirlerine güvenmeye başlarlar ve kızın bulunması için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdırlar.

Suç Ortağı, gerilim dolu bir hikayesi ve güçlü oyunculuklarıyla dikkat çeken bir filmdir. Film, eleştirmenler tarafından da beğenilmiş ve birçok ödüle layık görülmüştür.

Suç Ortağı İndirme Bilgileri

  • Üretici Firma: Warner Bros. Pictures
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows, macOS, Linux
  • Dosya Boyutu: 2,5 GB

Suç Ortağı İndirme Linki:

Suç Ortağı İndir


Yayımlandı

kategorisi