Sezen Aksu Kaçın Kurası Mp3 Indir

Sezen Aksu Kaçın Kurası MP3 İndir

Sezen Aksu’nun 1991 yılında çıkardığı “Kaçın Kurası” albümü, Türk pop müziğinin en önemli albümlerinden biri olarak kabul edilir. Albümde yer alan şarkılar, Aksu’nun güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla birleşerek zamansız klasikler haline gelmiştir. Albümün en sevilen şarkılarından biri olan “Kaçın Kurası”, aşkın iniş çıkışlarını anlatan hüzünlü bir şarkıdır. Şarkının sözleri Sezen Aksu’ya, müziği ise Uzay Heparı’ya aittir.

“Kaçın Kurası” şarkısı, ilk olarak 1991 yılında yayınlanan “Kaçın Kurası” albümünde yer aldı. Şarkı, daha sonra 1993 yılında yayınlanan “Sezen Aksu En İyileri” albümünde de yer aldı. Şarkı, 2004 yılında yayınlanan “Sezen Aksu Klasikleri” albümünde de yer aldı.

“Kaçın Kurası” şarkısı, Sezen Aksu’nun en sevilen şarkılarından biridir ve birçok kez farklı sanatçılar tarafından yorumlanmıştır. Şarkının en bilinen yorumlarından biri, 2005 yılında yayınlanan “Sezen Aksu Düetleri” albümünde yer alan Ajda Pekkan yorumudur.

“Kaçın Kurası” şarkısı, Türk pop müziğinin en önemli şarkılarından biridir ve bugün hala birçok kişi tarafından severek dinlenmektedir. Şarkının sözleri ve müziği, Sezen Aksu ve Uzay Heparı’nın yeteneklerini ortaya koymaktadır. Şarkı, aşkın iniş çıkışlarını anlatan hüzünlü bir şarkıdır ve Sezen Aksu’nun güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla birleşerek zamansız bir klasik haline gelmiştir.

Şarkı Sözleri

Kaçın kurası varmış
Aşkın kitabında
Kaçın kurası varmış
Aşkın kitabında

Bir kere seversen
Bir kere aldanırsan
Bir kere yanarsan
Bir kere ölürsün

Kaçın kurası varmış
Aşkın kitabında
Kaçın kurası varmış
Aşkın kitabında

Bir kere seversen
Bir kere aldanırsan
Bir kere yanarsan
Bir kere ölürsün

İndirme Linki

Sezen Aksu – Kaçın Kurası MP3 İndir

Üretici Firma

DMC

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows, macOS, Linux

Dosya Boyutu

3,5 MB


Yayımlandı

kategorisi