Kara Köprü Narlıktır Indir

Kara Köprü Narlıktır

Kara Köprü Narlıktır, 2017 yılında yayınlanan bir Türk aksiyon-gerilim filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Emre Kayış üstlenmiştir. Başrollerini ise Kenan İmirzalıoğlu, Büşra Develi, Salih Kalyon ve Uğur Polat paylaşmıştır.

Film, 1990’lı yıllarda Türkiye’nin güneydoğusunda geçmektedir. Bölgede yaşayan bir grup genç, terör örgütü PKK’nın zulmünden kaçmak için bir araya gelir ve bir yolculuğa çıkarlar. Yolculuk sırasında gençler, birçok zorlukla karşılaşır ve aralarındaki bağlar güçlenir.

Kara Köprü Narlıktır, terörün ve savaşın yıkıcı etkilerini konu alan bir filmdir. Film, izleyicilere savaşın sadece cephede değil, insanların günlük yaşamlarında da nasıl bir etki bıraktığını göstermektedir.

Konusu

Film, 1990’lı yıllarda Türkiye’nin güneydoğusunda yaşayan bir grup gencin hikayesini anlatmaktadır. Bölgede yaşayan gençler, terör örgütü PKK’nın zulmünden kaçmak için bir araya gelir ve bir yolculuğa çıkarlar. Yolculuk sırasında gençler, birçok zorlukla karşılaşır ve aralarındaki bağlar güçlenir.

Gençlerden biri olan Mehmet (Kenan İmirzalıoğlu), köyünde yaşayan bir gençtir. Mehmet, PKK’nın zulmünden kaçmak için köyünü terk etmek zorunda kalır. Mehmet, yolculuğu sırasında birçok zorlukla karşılaşır ve sonunda bir grup gençle tanışır. Bu gençler, Mehmet’e yardım eder ve birlikte bir yolculuğa çıkarlar.

Gençlerden bir diğeri olan Ayşe (Büşra Develi), Mehmet’in köyünden kaçan bir genç kızdır. Ayşe, PKK’nın zulmünden kaçmak için ailesini terk etmek zorunda kalır. Ayşe, yolculuğu sırasında birçok zorlukla karşılaşır ve sonunda Mehmet’le tanışır. Mehmet ve Ayşe, birlikte bir yolculuğa çıkarlar ve aralarında bir bağ oluşur.

Gençlerden bir diğeri olan Yusuf (Salih Kalyon), Mehmet’in köyünden kaçan bir gençtir. Yusuf, PKK’nın zulmünden kaçmak için ailesini terk etmek zorunda kalır. Yusuf, yolculuğu sırasında birçok zorlukla karşılaşır ve sonunda Mehmet ve Ayşe’yle tanışır. Yusuf, Mehmet ve Ayşe’yle birlikte bir yolculuğa çıkar ve aralarında bir bağ oluşur.

Gençlerden bir diğeri olan Hasan (Uğur Polat), Mehmet’in köyünden kaçan bir gençtir. Hasan, PKK’nın zulmünden kaçmak için ailesini terk etmek zorunda kalır. Hasan, yolculuğu sırasında birçok zorlukla karşılaşır ve sonunda Mehmet, Ayşe ve Yusuf’la tanışır. Hasan, Mehmet, Ayşe ve Yusuf’la birlikte bir yolculuğa çıkar ve aralarında bir bağ oluşur.

Gençler, yolculuk sırasında birçok zorlukla karşılaşır. PKK’lılar, gençleri takip eder ve onları öldürmeye çalışır. Gençler, PKK’lılardan kaçmak için birçok kez yer değiştirmek zorunda kalır. Gençler, yolculuk sırasında açlık, susuzluk ve hastalıkla mücadele etmek zorunda kalır. Gençler, yolculuk sırasında birçok insanla tanışır ve bu insanların hikayelerini dinler. Gençler, yolculuk sırasında birçok şey öğrenir ve aralarındaki bağlar güçlenir.

Gençler, sonunda bir köye ulaşır ve burada yaşamaya başlar. Gençler, köyde yeni bir hayat kurar ve mutlu bir şekilde yaşamaya başlar.

Üretici Firma

Kara Köprü Narlıktır filmi, Ay Yapım tarafından üretilmiştir.

Ücretsiz Olup Olmadığı

Kara Köprü Narlıktır filmi, ücretlidir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Kara Köprü Narlıktır filmi, Windows, macOS ve Linux işletim sistemleriyle uyumludur.

Dosya Boyutu

Kara Köprü Narlıktır filminin dosya boyutu 1,5 GB’tır.

İndirme Linki

Kara Köprü Narlıktır filmini indirmek için tıklayın


Yayımlandı

kategorisi