Her Şey Güzel Olacak Indir

Her Şey Güzel Olacak İndir: Konusu, Üretici Firma, Ücretsiz Olup Olmadığı, Uyumlu İşletim Sistemleri ve Dosya Boyutu

Konusu

Her Şey Güzel Olacak, Ahmet Ümit’in 2011 yılında yayınlanan polisiye romanıdır. Roman, İstanbul’da yaşayan ve cinayet büroda görevli olan Başkomiser Nevzat’ın, bir dizi cinayeti çözmeye çalışmasını konu almaktadır. Cinayetler, şehrin farklı noktalarında işlenmekte ve kurbanlar genellikle genç kadınlardır. Nevzat ve ekibi, cinayetlerin arkasındaki gizemi çözmek için ipuçlarını takip ederken, aynı zamanda kendi kişisel sorunlarıyla da mücadele etmek zorundadırlar.

Üretici Firma

Her Şey Güzel Olacak romanı, Everest Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Everest Yayınları, 1992 yılında kurulan ve günümüzde Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinden biri olan bir şirkettir. Şirket, edebiyat, tarih, felsefe, sanat, bilim ve çocuk kitapları gibi geniş bir yelpazede kitap yayınlamaktadır.

Ücretsiz Olup Olmadığı

Her Şey Güzel Olacak romanı, ücretli bir kitaptır. Romanın fiyatı, yayınlandığı tarihten itibaren değişebilir. Romanı satın almak için, Everest Yayınları’nın web sitesini veya kitapçılara başvurabilirsiniz.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Her Şey Güzel Olacak romanı, e-kitap formatında yayınlanmıştır. E-kitaplar, bilgisayar, tablet ve akıllı telefon gibi cihazlarda okunabilir. E-kitap okumak için, cihazınızda uygun bir e-kitap okuyucu uygulaması yüklü olması gerekir.

Dosya Boyutu

Her Şey Güzel Olacak romanının e-kitap dosyası boyutu, yaklaşık olarak 1,5 MB’dir. Bu boyut, cihazınızın depolama alanında çok fazla yer kaplamaz.

İndirme Linki

Her Şey Güzel Olacak romanının e-kitap dosyasını indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Her Şey Güzel Olacak E-Kitap İndir


Yayımlandı

kategorisi