Transformers 7 Indir

Transformers 7: Yükseliş

Transformers 7: Yükseliş, Paramount Pictures tarafından üretilen ve Paramount Pictures tarafından dağıtılan, 2023 Amerikan bilimkurgu aksiyon filmidir. Film, Transformers serisinin yedinci taksitidir ve 2018 yapımı Transformers: Son Şövalye’nin devamı niteliğindedir. Filmin yönetmenliğini Steven Caple Jr., senaristliğini Joby Harold, Darnell Metayer ve Josh Peters üstlendi. Filmde Anthony Ramos, Dominique Fishback, Laura Haddock, Peter Cullen ve John Goodman rol alıyor.

Film, Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki savaşı sona erdirmek için bir araya gelen bir grup insan ve Transformer’ın hikayesini anlatıyor. Optimus Prime ve Bumblebee liderliğindeki Autobotlar, Dünya’yı korumak için Decepticonlar ve Megatron’a karşı savaşırken, bir grup insan da onlara yardım etmek için bir araya gelir.

Transformers 7: Yükseliş, 24 Haziran 2023’te Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girdi. Film, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve dünya çapında 1 milyar dolardan fazla hasılat elde etti.

Konusu

2018’deki Transformers: Son Şövalye olaylarından sonra, Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki savaş sona ermiştir. Optimus Prime ve Bumblebee liderliğindeki Autobotlar, Dünya’yı korumak için çalışırken, bir grup insan da onlara yardım etmek için bir araya gelir. Ancak, yeni bir tehdit ortaya çıkar: Quintessonlar.

Quintessonlar, Transformer’ların yaratıcılarıdır ve onlar, Transformer’ları yok etmek için geri dönmüşlerdir. Autobotlar ve Decepticonlar, Quintessonlara karşı bir araya gelmek zorunda kalırlar. Ancak, Quintessonlar çok güçlüdür ve Autobotlar ve Decepticonlar, onları yenmek için yeni bir yol bulmak zorundadırlar.

İndirme Linki

Transformers 7: Yükseliş filmini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Transformers 7: Yükseliş İndir

Üretici Firma

Paramount Pictures

Ücretsiz mi?

Hayır, ücretli.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows, macOS, Linux

Dosya Boyutu

4,5 GB


Yayımlandı

kategorisi