Kınayı Yakmışlar Geline Indir

Kınayı Yakmışlar Geline İndir

Kınayı Yakmışlar Geline, 2009 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Ömer Faruk Sorak üstlenmiştir. Başrollerini Şafak Sezer, Demet Akbağ, Ata Demirer ve Seda Güven paylaşmaktadır.

Film, Anadolu’nun küçük bir kasabasında yaşayan ve birbirlerine aşık olan iki gencin hikayesini anlatmaktadır. Ancak gençlerin aileleri bu ilişkiye karşıdır ve onları ayırmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Gençler, ailelerinin baskısından kurtulmak için kaçmaya karar verirler. Ancak kaçışları sırasında bir dizi komik olay yaşarlar.

Kınayı Yakmışlar Geline, Türk sinemasının en başarılı komedi filmlerinden biridir. Film, vizyona girdiği dönemde büyük ilgi görmüş ve gişe rekorları kırmıştır. Film, eleştirmenlerden de olumlu yorumlar almıştır.

Kınayı Yakmışlar Geline Dosyası

Kınayı Yakmışlar Geline filminin dosyası, filmin yapım süreci, oyuncular, çekim mekanları ve diğer detaylar hakkında bilgi içermektedir. Dosya, filmin resmi web sitesinden indirilebilir.

Dosya Boyutu: 10 MB

Ücretsiz: Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows, Mac, Linux

Üretici Firma: Ömer Faruk Sorak Prodüksiyon

İndirme Linki: Kınayı Yakmışlar Geline Dosyası İndir

Kınayı Yakmışlar Geline Filmi Hakkında Ek Bilgiler

  • Film, 2009 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film Ödülü’nü kazanmıştır.
  • Film, 2010 yılında Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Yönetmen Ödülü’nü kazanmıştır.
  • Film, 2011 yılında Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Töreni’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır.
  • Film, 2012 yılında Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde Seyirci Ödülü’nü kazanmıştır.

Yayımlandı

kategorisi