Hani Bizim Sevdamız Indir

Hani Bizim Sevdamız

Hani Bizim Sevdamız, 2016 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı bir Türk romantik komedi filmidir. Filmin başrollerinde Burcu Biricik, Burak Özçivit, Özgür Çevik ve Aslı Enver yer almaktadır.

Film, İstanbul’da yaşayan ve birbirinden çok farklı iki gencin aşk hikayesini anlatıyor. Zeynep (Burcu Biricik), başarılı bir avukattır ve işine çok düşkündür. Mert (Burak Özçivit) ise, hayatı boyunca hiçbir işte uzun süre çalışmamış ve sürekli yeni maceralar arayan bir gençtir.

Zeynep ve Mert, bir gün tesadüfen tanışırlar ve aralarında bir çekim oluşur. Ancak, ikisi de birbirlerinden çok farklıdır ve ilişkileri başlangıçta zorlu geçer. Zeynep, Mert’in sorumsuzluğundan ve sürekli iş değiştirmesinden rahatsız olurken, Mert de Zeynep’in işkolikliğinden ve mesafeli tavırlarından şikayetçidir.

Ancak, zamanla Zeynep ve Mert birbirlerini daha iyi tanımaya başlarlar ve aralarındaki aşk güçlenir. İkisi de birbirlerinin eksiklerini tamamladıklarını fark ederler ve sonunda mutlu bir ilişkiye başlarlar.

Hani Bizim Sevdamız, aşkın her engeli aşabileceğini anlatan sıcak ve eğlenceli bir filmdir. Film, izleyicilere umut ve mutluluk veren bir mesaj veriyor.

Dosya Bilgileri

  • Üretici Firma: Ay Yapım
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows, macOS, Linux
  • Dosya Boyutu: 1,5 GB

İndirme Linki

Hani Bizim Sevdamız İndir


Yayımlandı

kategorisi