Call Of Duty United Offensive Indir

Call of Duty: United Offensive İndir

Call of Duty: United Offensive, 2004 yılında yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan oyun, Call of Duty oyununun ilk genişleme paketidir. Oyun, II. Dünya Savaşı sırasında geçen üç yeni tek oyunculu kampanya ve üç yeni çok oyunculu mod sunar.

Tek Oyunculu Kampanyalar

Call of Duty: United Offensive, üç yeni tek oyunculu kampanya sunar:

  • Batı Cephesi: Bu kampanya, Normandiya Çıkarması’ndan Berlin’in Düşüşü’ne kadar olan Batı Cephesi’ndeki savaşları anlatıyor. Oyuncular, Amerika Birleşik Devletleri Ordusu’nda bir asker olan John Daniels’ın rolünü üstleniyorlar.
  • Doğu Cephesi: Bu kampanya, Stalingrad Muharebesi’nden Berlin’in Düşüşü’ne kadar olan Doğu Cephesi’ndeki savaşları anlatıyor. Oyuncular, Sovyet Kızıl Ordusu’nda bir asker olan Vasily Zaitsev’in rolünü üstleniyorlar.
  • Müttefik Cephesi: Bu kampanya, Kuzey Afrika’daki savaşları anlatıyor. Oyuncular, İngiliz Ordusu’nda bir asker olan David Mason’ın rolünü üstleniyorlar.

Çok Oyunculu Modlar

Call of Duty: United Offensive, üç yeni çok oyunculu mod sunar:

  • Domination: Bu modda, iki takım, haritadaki belirli bölgeleri kontrol etmek için savaşır.
  • Capture the Flag: Bu modda, iki takım, birbirlerinin bayraklarını ele geçirmek için savaşır.
  • Base Assault: Bu modda, iki takım, birbirlerinin üslerini yok etmek için savaşır.

Teknik Özellikler

Call of Duty: United Offensive, Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 işletim sistemlerini destekler. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Pentium 4 1.8 GHz veya AMD Athlon XP 1.8 GHz
  • Bellek: 512 MB
  • Grafik kartı: 64 MB belleğe sahip DirectX 9.0 uyumlu grafik kartı

Oyunun İndirilmesi

Call of Duty: United Offensive, Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Oyunu indirmek için Steam’i açın ve “Call of Duty: United Offensive” aramasını yapın. Oyunu bulduğunuzda, “Yükle” düğmesini tıklayın. Oyun indirilmeye başlayacaktır.

İndirdikten sonra, oyunu Steam’den yüklemeniz gerekir. Bunu yapmak için Steam’i açın ve “Kütüphane” sekmesine gidin. “Call of Duty: United Offensive” öğesini bulun ve “Yükle” düğmesini tıklayın. Oyun yüklenmeye başlayacaktır.

Oyun yüklendikten sonra, oynamak için Steam’i açın ve “Oyunlar” sekmesine gidin. “Call of Duty: United Offensive” öğesini bulun ve “Oyna” düğmesini tıklayın. Oyun başlayacaktır.

Call of Duty: United Offensive, II. Dünya Savaşı temalı birinci şahıs nişancı oyunları arasında klasik bir konumdadır. Oyun, sürükleyici bir hikaye, zorlu görevler ve eğlenceli çok oyunculu modlar sunar. Oyunu hala oynamak isteyenler için, Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

[Call of Duty: United Offensive İndirme Linki]

[Call of Duty: United Offensive İndirme Linki], oyunu indirmek için kullanabileceğiniz bir bağlantıdır. Bağlantıya tıkladığınızda, oyun Steam üzerinden indirilmeye başlayacaktır.


Yayımlandı

kategorisi