Buz Devri 3 Indir

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı İndir

Buz Devri serisinin üçüncü filmi olan Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı, 2009 yılında vizyona girdi. Film, Buz Devri serisinin en başarılı filmlerinden biri oldu ve dünya çapında 886,7 milyon dolar hasılat elde etti.

Film, Manny ve Ellie’nin bebeklerinin doğmasını bekledikleri sırada geçiyor. Sid, bulduğu dinozor yumurtalarından çıkan üç yavru ile kendine geçici bir aile kurar. Manny ve Ellie, Sid’i bu yavrulardan korumak için onu bulmaya çalışırlar.

Sid’i bulmak için çıktıkları yolculukta Manny, Ellie, Diego ve Scrat, kendilerini gizemli bir yeraltı dünyasında bulurlar. Bu dünyada dinozorlar hala yaşamaktadır. Manny, Ellie ve Diego, Sid’i kurtarmak ve kendi dünyalarına geri dönmek için bu tehlikeli dünyadan geçmek zorundadır.

Filmin konusu, Buz Devri serisinin önceki filmlerinden farklı olarak dinozorlara odaklanıyor. Film, dinozorların Buz Devri’nin sonunda yok olmadıklarını, yeraltında bir şekilde hayatta kaldıklarını anlatıyor.

Filmin seslendirme kadrosunda Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Seann William Scott, Josh Peck, Simon Pegg ve Chris Wedge yer alıyor.

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı İndirme Linki

[Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı (2009) Türkçe Dublaj WEB-DL 720p] (uyari: reklamlar içerir)

Linki tıklayarak filmin Türkçe dublajlı sürümünü indirebilirsiniz. Filmin boyutu yaklaşık 1,5 GB’tır.

Filmi indirmeden önce bilgisayarınızın virüs koruma yazılımını kapatmanızı öneririz.

Filmi indirdikten sonra, filmin dosyasını çift tıklayarak açabilirsiniz. Film, VLC Media Player veya benzeri bir medya oynatıcı ile oynatılabilir.

İyi seyirler!


Yayımlandı

kategorisi