Seni Yazdım Kalbime Mp3 Indir

Seni Yazdım Kalbime MP3 İndir

Seni Yazdım Kalbime, Müslüm Gürses’in 1984 yılında yayınladığı Bir Garip Yolcu albümünde yer alan bir şarkıdır. Şarkının sözleri ve müziği Sait Uslu‘ya aittir.

Şarkı, bir aşığın sevdiğine duyduğu aşkı ve onu kalbine yazdığını anlatmaktadır. Şarkıcı, sevdiğine olan aşkını bir kalemle kalbine yazdığını ve onu bir daha asla unutmayacağını söylemektedir.

Şarkı, yayınlandığı dönemde büyük bir başarı elde etmiş ve Müslüm Gürses’in en sevilen şarkılarından biri haline gelmiştir. Şarkı, günümüzde de hala en çok dinlenen aşk şarkılarından biridir.

Seni Yazdım Kalbime MP3 İndirmek İçin Tıklayın

[Seni Yazdım Kalbime MP3 İndir]

Şarkı Hakkında Ayrıntılar

  • Şarkı: Seni Yazdım Kalbime
  • Sanatçı: Müslüm Gürses
  • Albüm: Bir Garip Yolcu
  • Yıl: 1984
  • Söz: Sait Uslu
  • Müzik: Sait Uslu

Şarkı Sözleri

Seni yazdım kalbime
Bir kalemle yazdım
Seni unutmam asla
Aşkımı yazdım

Kalbimde bir ateş var
Seni yakıyor
Her gece seni rüyamda görüyorum
Aşkımla uyuyorum

Sensiz bir hayat düşünemiyorum
Sen benim her şeyimsin
Sensiz ben bir hiçim
Aşkımla yaşıyorum

Seni yazdım kalbime
Bir kalemle yazdım
Seni unutmam asla
Aşkımı yazdım

Şarkı Analizi

Seni Yazdım Kalbime, klasik bir aşk şarkısıdır. Şarkı, bir aşığın sevdiğine duyduğu aşkı ve onu kalbine yazdığını anlatmaktadır.

Şarkı, dörtlüklerden oluşmaktadır. İlk dörtlükte, şarkıcı sevdiğine olan aşkını bir kalemle kalbine yazdığını söylemektedir. İkinci dörtlükte, sevdiğine olan aşkını asla unutmayacağını söylemektedir. Üçüncü dörtlükte, sevdiğini her gece rüyasında gördüğünü ve aşkıyla uyduğunu söylemektedir. Dördüncü dörtlükte, sevdiği olmadan bir hayat düşünemediğini ve onsuz bir hiç olduğunu söylemektedir.

Şarkı, Müslüm Gürses’in güçlü sesiyle ve duygu dolu yorumuyla dinleyenleri etkilemektedir. Şarkı, günümüzde hala en çok dinlenen aşk şarkılarından biridir.

Şarkının Etkileri

Seni Yazdım Kalbime, yayınlandığı dönemde büyük bir başarı elde etmiş ve Müslüm Gürses’in en sevilen şarkılarından biri haline gelmiştir. Şarkı, günümüzde de hala en çok dinlenen aşk şarkılarından biridir.

Şarkı, birçok insanın hayatında önemli bir yere sahiptir. Şarkı, birçok kişiye aşkın gücünü ve aşkın unutulmayacağını hatırlatmaktadır.

Şarkının İlginç Bilgileri

  • Şarkı, Müslüm Gürses’in Bir Garip Yolcu albümünün en çok sevilen şarkılarından biridir.
  • Şarkı, Müslüm Gürses’in birçok konserinde seslendirilmiştir.
  • Şarkı, birçok sanatçı tarafından da coverlanmıştır.

Sonuç

Seni Yazdım Kalbime, Türk müziğinin en sevilen aşk şarkılarından biridir. Şarkı, Müslüm Gürses’in güçlü sesiyle ve duygu dolu yorumuyla dinleyenleri etkilemektedir. Şarkı, günümüzde hala en çok dinlenen aşk şarkılarından biridir.


Yayımlandı

kategorisi