Çınar Gölgelikli Salıncak Şok

Çınar Gölgelikli Salıncak Şok

Çınar gölgelikli salıncak, Şok marketlerde satılan bir bahçe salıncak modelidir. Salıncak, metal bir gövde üzerine yerleştirilmiş ahşap oturak ve sırtlık ile gölgelikli bir üst kısımdan oluşur.

Ürün Özellikleri

  • Metal gövde, paslanmaya karşı dayanıklı galvaniz kaplama ile kaplıdır.
  • Ahşap oturak ve sırtlık, dayanıklı ve şık bir görünüme sahiptir.
  • Gölgelik, 180 derecelik açıyla ayarlanabilir.
  • Salıncak, 2 kişiliktir.

Ürün Ölçüleri

  • Genişlik: 180 cm
  • Derinlik: 120 cm
  • Yükseklik: 160 cm

Ürün Fiyatı

Çınar gölgelikli salıncak, Şok marketlerde 399 TL’den satışa sunulmaktadır.

Ürün Kullanımı

Çınar gölgelikli salıncak, kurulumu oldukça kolay bir üründür. Salıncak, kullanım kılavuzundaki talimatlar doğrultusunda kolayca kurulabilir.

Salıncak, 2 kişi tarafından kullanılabilir. Salıncakta otururken, ayaklar yere sağlam basacak şekilde pozisyon alınmalıdır. Salıncak, yavaş ve kontrollü bir şekilde salınmalıdır.

Ürün Yorumları

Çınar gölgelikli salıncak, Şok marketlerdeki en popüler bahçe salıncaklarından biridir. Salıncak, uygun fiyatı ve kullanışlılığı ile kullanıcılardan olumlu yorumlar almaktadır.

Ancak, bazı kullanıcılar salıncağın metal gövdesinin biraz ince olduğunu ve gölgelik kumaş kalitesinin de ortalama olduğunu belirtmektedir.

İndirilebilir Dosya

Çınar gölgelikli salıncak ile ilgili kurulum kılavuzu ve garanti belgesini aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

[İndirme Bağlantısı]

Sonuç

Çınar gölgelikli salıncak, uygun fiyatlı ve kullanışlı bir bahçe salıncak modelidir. Salıncak, 2 kişiliktir ve gölgelikli üst kısmı sayesinde güneşten korunmak için idealdir.

Salıncak, kurulumu oldukça kolaydır ve kullanım kılavuzundaki talimatlar doğrultusunda kolayca kurulabilir. Salıncak, yavaş ve kontrollü bir şekilde salınmalıdır.

Salıncak, uygun fiyatı ve kullanışlılığı ile kullanıcılardan olumlu yorumlar almaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar salıncağın metal gövdesinin biraz ince olduğunu ve gölgelik kumaş kalitesinin de ortalama olduğunu belirtmektedir.


Yayımlandı

kategorisi