29 Haziran Şok Aktüel

29 Haziran 2023 ŞOK Aktüel Kataloğu

ŞOK marketler, her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden cazip indirimlerle karşımıza çıkıyor. 29 Haziran 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak olan ŞOK aktüel kataloğunda teknolojiden ev aletlerine, mutfak gereçlerinden giyime kadar pek çok ürün yer alıyor.

Teknoloji Ürünlerinde İndirimler

ŞOK aktüel kataloğunun teknoloji ürünleri bölümünde bu hafta öne çıkan ürünlerden biri, Lenovo S2 Akıllı Saat. 2,4 inç renkli dokunmatik ekrana sahip olan bu akıllı saat, adım sayma, kalp atış hızı ölçme, uyku takibi gibi özellikleriyle kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Lenovo S2 Akıllı Saat, ŞOK’ta bu hafta sadece 399 TL’ye satılacak.

**Bir diğer öne çıkan teknoloji ürünü ise *Awox Kıyma Makinesi*. 2200 watt motor gücüne sahip olan bu kıyma makinesi, 500 gramlık kıyma haznesi ve paslanmaz çelik kıyma diski ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Awox Kıyma Makinesi, ŞOK’ta bu hafta sadece 399 TL’ye satılacak.

Gıda Ürünlerinde İndirimler

ŞOK aktüel kataloğunun gıda ürünleri bölümünde bu hafta öne çıkan ürünlerden biri, 5 litrelik Lio Sızma Zeytinyağı. Lezzeti ve kalitesiyle öne çıkan Lio Sızma Zeytinyağı, ŞOK’ta bu hafta sadece 119 TL’ye satılacak.

**Bir diğer öne çıkan gıda ürünü ise *Alo Toz Deterjan*. 10 kg’lık Alo Toz Deterjan, güçlü formülü ve ekonomik fiyatıyla kullanıcıların tercihi olmaya devam ediyor. Alo Toz Deterjan, ŞOK’ta bu hafta sadece 119 TL’ye satılacak.

Ev Aletlerinde İndirimler

ŞOK aktüel kataloğunun ev aletleri bölümünde bu hafta öne çıkan ürünlerden biri, LAVA Döküm Izgara Tava. 28 cm çapındaki bu ızgara tava, yüksek ısıya dayanıklı yapısı ve döküm özelliğiyle kullanıcıların severek kullandığı ürünlerden biri. LAVA Döküm Izgara Tava, ŞOK’ta bu hafta sadece 149 TL’ye satılacak.

**Bir diğer öne çıkan ev aleti ise *Kumsal Kavurma Sacı*. 28 cm çapındaki bu kavurma sacı, özel tasarımı ve yüksek ısıya dayanıklı yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Kumsal Kavurma Sacı, ŞOK’ta bu hafta sadece 129 TL’ye satılacak.

Mutfak Gereçlerinde İndirimler

ŞOK aktüel kataloğunun mutfak gereçleri bölümünde bu hafta öne çıkan ürünlerden biri, Keramamika 4 Kişilik Yemek Seti. 24 cm’lik tencere, 20 cm’lik tava ve 2 adet kaseden oluşan bu yemek seti, şık tasarımı ve sağlamlığıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Keramika 4 Kişilik Yemek Seti, ŞOK’ta bu hafta sadece 199 TL’ye satılacak.

**Bir diğer öne çıkan mutfak gereci ise *Zembu Kayın Kesme Tahtası*. 60 cm uzunluğundaki bu kesme tahtası, dayanıklı yapısı ve doğal görünümüyle kullanıcıların tercihi olmaya devam ediyor. Zembu Kayın Kesme Tahtası, ŞOK’ta bu hafta sadece 64,95 TL’ye satılacak.

Giyim Ürünlerinde İndirimler

ŞOK aktüel kataloğunun giyim ürünleri bölümünde bu hafta öne çıkan ürünlerden biri, Kadın Terlik. Kadın terlikler, şık tasarımları ve rahatlığıyla kullanıcıların yaz aylarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kadın Terlikler, ŞOK’ta bu hafta sadece 24,95 TL’ye satılacak.

**Bir diğer öne çıkan giyim ürünü ise *Erkek Tişört*. Erkek tişörtler, her mevsim rahatlıkla giyilebilen ve her kombine uyum sağlayan ürünlerden biri. Erkek Tişörtler, ŞOK’ta bu hafta sadece 29,95 TL’ye satılacak.

Diğer İndirimler

ŞOK aktüel kataloğunda bu hafta öne çıkan diğer


Yayımlandı

kategorisi