18 Şubat Şok

18 Şubat 2023 Şok Market Aktüel Ürünler Kataloğu

Şok Market, 18 Şubat 2023 tarihinde yeni bir aktüel katalog yayınladı. Bu katalogda, kışlık giyim ürünleri, ev tekstili ürünleri, elektronik ürünler ve çocuklara yönelik oyuncaklar yer alıyor.

Kışlık Giyim Ürünleri

Şok Market’in 18 Şubat 2023 aktüel katalogunda yer alan kışlık giyim ürünleri arasında, Columbia mont, Columbia kar botu, Columbia polar, Columbia kayak pantolonu, LCW Jeans mont, LCW Jeans kar botu, LCW Jeans polar, LCW Jeans kayak pantolonu gibi ürünler bulunuyor.

Columbia Mont

Columbia mont, 1984 yılında Oregon, ABD’de kurulan Columbia Sportswear Company tarafından üretilen bir dış giyim ürünüdür. Columbia montlar, su geçirmez ve nefes alabilen yapısı ile öne çıkıyor. 18 Şubat 2023 Şok Market aktüel kataloğunda yer alan Columbia mont, erkek ve kadın olmak üzere iki farklı modelde ve siyah, lacivert, kırmızı ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Fiyatı ise 899,90 TL.

Columbia Kar Botu

Columbia kar botu, kış aylarında karlı ve buzlu zeminlerde yürümeyi kolaylaştıran bir ayakkabı türüdür. Columbia kar botları, su geçirmez ve nefes alabilen yapısı ile ayaklarınızı kuru ve sıcak tutmaya yardımcı olur. 18 Şubat 2023 Şok Market aktüel kataloğunda yer alan Columbia kar botu, erkek ve kadın olmak üzere iki farklı modelde ve siyah, lacivert, kırmızı ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Fiyatı ise 499,90 TL.

Columbia Polar

Columbia polar, kış aylarında sıcak kalmanızı sağlayan bir üst giyim ürünüdür. Columbia polarlar, yumuşak ve rahat yapısı ile öne çıkıyor. 18 Şubat 2023 Şok Market aktüel kataloğunda yer alan Columbia polar, erkek ve kadın olmak üzere iki farklı modelde ve siyah, lacivert, kırmızı ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Fiyatı ise 399,90 TL.

Columbia Kayak Pantolonu

Columbia kayak pantolonu, kayak yaparken sizi sıcak ve kuru tutmaya yardımcı olan bir alt giyim ürünüdür. Columbia kayak pantolonları, su geçirmez ve nefes alabilen yapısı ile öne çıkıyor. 18 Şubat 2023 Şok Market aktüel kataloğunda yer alan Columbia kayak pantolonu, erkek ve kadın olmak üzere iki farklı modelde ve siyah, lacivert, kırmızı ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Fiyatı ise 599,90 TL.

LCW Jeans Mont

LCW Jeans mont, LC Waikiki tarafından üretilen bir dış giyim ürünüdür. LCW Jeans montlar, su geçirmez ve nefes alabilen yapısı ile öne çıkıyor. 18 Şubat 2023 Şok Market aktüel kataloğunda yer alan LCW Jeans mont, erkek ve kadın olmak üzere iki farklı modelde ve siyah, lacivert, kırmızı ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Fiyatı ise 299,90 TL.

LCW Jeans Kar Botu

LCW Jeans kar botu, LC Waikiki tarafından üretilen bir ayakkabı türüdür. LCW Jeans kar botları, su geçirmez ve nefes alabilen yapısı ile ayaklarınızı kuru ve sıcak tutmaya yardımcı olur. 18 Şubat 2023 Şok Market aktüel kataloğunda yer alan LCW Jeans kar botu, erkek ve kadın olmak üzere iki farklı modelde ve siyah, lacivert, kırmızı ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Fiyatı ise 199,90 TL.

LCW Jeans Polar

LCW Jeans polar, LC Waikiki tarafından üretilen bir üst giyim ürünüdür. LCW Jeans polarlar, yumuşak ve rahat yapısı ile öne çıkıyor. 18 Şubat 2023 Şok Market aktüel kataloğunda yer alan LCW Jeans polar, erkek ve kadın olmak üzere iki farklı modelde ve siyah, lacivert, kırmızı ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. Fiyatı is


Yayımlandı

kategorisi