Şok Aktüel Spor Aletleri

ŞOK Aktüel Spor Aletleri: Aralık 2023

ŞOK, her hafta olduğu gibi Aralık 2023 haftasında da spor aletleri kategorisinde çeşitli ürünlere indirimli fiyatlar sunuyor. Bu haftaki katalogda yer alan spor aletleri arasında koşu bandı, eliptik bisiklet, çok fonksiyonlu egzersiz aleti, egzersiz matları, yoga ve pilates bantları, halter setleri ve ağırlık plakaları gibi ürünler bulunuyor.

Koşu Bandı

ŞOK’ta bu hafta 600 TL’ye satılan koşu bandı, 10 km/s hıza kadar çıkabiliyor. 12 programlı olan koşu bandında, yağ yakma, kardiyo, interval antrenman gibi farklı programlar bulunuyor. Ayrıca koşu bandında, hız, eğim ve zaman gibi ayarları da ayarlamak mümkün.

Eliptik Bisiklet

ŞOK’ta bu hafta 500 TL’ye satılan eliptik bisiklet, 8 programlı ve 10 km/s hıza kadar çıkabiliyor. Eliptik bisiklette, yağ yakma, kardiyo, interval antrenman gibi farklı programlar bulunuyor. Ayrıca eliptik bisiklette, hız, direnç ve zaman gibi ayarları da ayarlamak mümkün.

Çok Fonksiyonlu Egzersiz Aleti

ŞOK’ta bu hafta 400 TL’ye satılan çok fonksiyonlu egzersiz aleti, 15 farklı egzersiz hareketi yapma imkanı sunuyor. Egzersiz aletinde, karın, bacak, kol, sırt gibi kas gruplarını çalıştırmak için farklı hareketler bulunuyor.

Egzersiz Matları

ŞOK’ta bu hafta 50 TL’ye satılan egzersiz matları, yoga, pilates, fitness gibi çeşitli egzersizler için kullanılabiliyor. Egzersiz matları, kaymaz bir yüzeye sahip olduğu için güvenli bir şekilde egzersiz yapmayı sağlıyor.

Yoga ve Pilates Bantları

ŞOK’ta bu hafta 30 TL’ye satılan yoga ve pilates bantları, çeşitli egzersizler için kullanılabiliyor. Yoga ve pilates bantları, kasları güçlendirmek ve esnekliği artırmak için yardımcı oluyor.

Halter Setleri ve Ağırlık Plakaları

ŞOK’ta bu hafta halter setleri ve ağırlık plakaları da indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Halter setleri ve ağırlık plakaları, kasları güçlendirmek ve vücut geliştirmek için kullanılabiliyor.

ŞOK Aktüel Spor Aletleri İndirimleri

ŞOK’ta bu hafta satılan spor aletleri ve indirimli fiyatları şu şekilde:

  • Koşu bandı: 600 TL
  • Eliptik bisiklet: 500 TL
  • Çok fonksiyonlu egzersiz aleti: 400 TL
  • Egzersiz matları: 50 TL
  • Yoga ve pilates bantları: 30 TL
  • Halter setleri ve ağırlık plakaları: 50 TL – 150 TL

ŞOK Aktüel Spor Aletleri İndirim Kampanyası

ŞOK’ta bu hafta satılan spor aletleri için geçerli olan indirim kampanyası, 20-31 Aralık 2023 tarihleri arasında devam ediyor. Kampanya kapsamındaki ürünler, ŞOK marketlerinde sınırlı sayıda satışa sunuluyor.

ŞOK Aktüel Spor Aletleri İndirim Kampanyası Nasıl Faydalanılır?

ŞOK aktüel spor aletleri indirim kampanyasından yararlanmak için, ŞOK marketlerine giderek indirimli ürünleri satın almak gerekiyor. İndirimli ürünler, ŞOK marketlerinin tüm şubelerinde ve Cepte ŞOK uygulamasında satışa sunuluyor.

ŞOK Aktüel Spor Aletleri İndirim Kampanyası ile İlgili İletişim Bilgileri

ŞOK aktüel spor aletleri indirim kampanyası ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ŞOK müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. ŞOK müşteri hizmetleri numarası: 0850 222 08 50


Yayımlandı

kategorisi