Şok Maybelline Maskara

ŞOK Maybelline Maskara: İnceleme, Yorumlar ve İndirme Linki

Maybelline, dünyanın en popüler kozmetik markalarından biridir. Maskara, markanın en çok satan ürünlerinden biridir. ŞOK Marketler, Maybelline maskaralarını uygun fiyatlarla satmaktadır. Bu yazıda, ŞOK’ta satılan Maybelline maskaralarını inceleyeceğiz.

Maybelline Lash Sensational Sky High Maskara

Maybelline Lash Sensational Sky High Maskara, uzun ve dolgun kirpikler için tasarlanmıştır. Maskaranın fırçası, kirpikleri tek tek ayırmaya ve uzunlaştırmaya yardımcı olur. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

ŞOK’ta Maybelline Lash Sensational Sky High Maskara Fiyatı: 34,90 TL

Maybelline Colossal Big Shot Maskara

Maybelline Colossal Big Shot Maskara, hacimli kirpikler için tasarlanmıştır. Maskaranın fırçası, kirpikleri kökten uca kalınlaştırır. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

ŞOK’ta Maybelline Colossal Big Shot Maskara Fiyatı: 29,90 TL

Maybelline Lash Sensational L’Oréal Paris Maskara

Maybelline Lash Sensational L’Oréal Paris Maskara, uzun ve dolgun kirpikler için tasarlanmıştır. Maskaranın fırçası, kirpikleri tek tek ayırmaya ve uzunlaştırmaya yardımcı olur. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

ŞOK’ta Maybelline Lash Sensational L’Oréal Paris Maskara Fiyatı: 29,90 TL

Maybelline Snapscara Maskara

Maybelline Snapscara Maskara, hızlı kuruyan ve kolayca çıkarılabilen bir maskaradır. Maskaranın fırçası, kirpikleri tek tek ayırmaya ve hacim vermeye yardımcı olur. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

ŞOK’ta Maybelline Snapscara Maskara Fiyatı: 24,90 TL

Maybelline Total Temptation Maskara

Maybelline Total Temptation Maskara, hacim ve kıvrım için tasarlanmıştır. Maskaranın fırçası, kirpikleri kökten uca kaldırarak kıvırır. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

ŞOK’ta Maybelline Total Temptation Maskara Fiyatı: 22,90 TL

Maybelline The Colossal Mascara

Maybelline The Colossal Mascara, hacimli kirpikler için tasarlanmıştır. Maskaranın fırçası, kirpikleri kökten uca kalınlaştırır. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

ŞOK’ta Maybelline The Colossal Mascara Fiyatı: 22,90 TL

Maybelline Great Lash Maskara

Maybelline Great Lash Maskara, klasik bir maskaradır. Maskara, kirpikleri hacimlendirerek ve uzatarak güzelleştirir. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

ŞOK’ta Maybelline Great Lash Maskara Fiyatı: 19,90 TL

Maybelline Falsies Lash Lift Maskara

Maybelline Falsies Lash Lift Maskara, kirpikleri kaldırarak ve kıvırarak daha uzun ve hacimli gösterir. Maskaranın fırçası, kirpikleri kökten uca kaldırarak kıvırır. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

ŞOK’ta Maybelline Falsies Lash Lift Maskara Fiyatı: 29,90 TL

Maybelline Tattoo Studio Maskara

Maybelline Tattoo Studio Maskara, suya dayanıklı ve uzun süre kalıcı bir maskaradır. Maskaranın fırçası, kirpikleri tek tek ayırmaya ve uzatmaya yardımcı olur. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

ŞOK’ta Maybelline Tattoo Studio Maskara Fiyatı: 27,90 TL

Maybelline Lash Sensational Sky High Maskara İnceleme

Maybelline Lash Sensational Sky High Maskara, uzun ve dolgun kirpikler için tasarlanmıştır. Maskaranın fırçası, kirpikleri tek tek ayırmaya ve uzunlaştırmaya yardımcı olur. Maskara, suya dayanıklı formülü sayesinde gün boyu kalıcıdır.

Maskaranın fırçası, uzun ve incedir. Bu fırça, kirpikleri tek


Yayımlandı

kategorisi