Duman Dibine Kadar Indir

Duman – Dibine Kadar

Giriş

Duman, 1999 yılında Ankara’da kurulmuş bir Türk rock grubudur. Grubun kurucu üyeleri Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil, Ari Barokas ve Murat Göğebakan’dır. Grubun ilk albümü “Önce Yak” 2001 yılında yayınlanmıştır. Duman, bugüne kadar 10 stüdyo albümü, 1 konser albümü, 1 EP ve 18 single yayınlamıştır.

Dibine Kadar Albümü

Duman’ın beşinci stüdyo albümü “Dibine Kadar” 2006 yılında yayınlanmıştır. Albüm, Duman’ın en başarılı albümlerinden biri olarak kabul edilir. Albümde yer alan “Yalan”, “Aşk Her Şeyi Affeder”, “Bebeğim”, “Aşka Dair” ve “Bana Elini Ver” gibi şarkılar büyük beğeni toplamış ve radyo listelerinde uzun süre üst sıralarda yer almıştır.

Dibine Kadar Albümünün Şarkıları

  1. Yalan
  2. Aşka Dair
  3. Aşk Her Şeyi Affeder
  4. Bebeğim
  5. Bana Elini Ver
  6. Bana Bir Masal Anlat
  7. Aşk Yarası
  8. Yine Yalnız
  9. Geçmiş Olsun
  10. Gölgeler

Yalan Şarkısı

“Yalan” şarkısı, Duman’ın “Dibine Kadar” albümünün ilk single’ıdır. Şarkı, Kaan Tangöze tarafından yazılmıştır. Şarkı, bir ilişkinin sona ermesi ve geride kalan kişinin yaşadığı hayal kırıklığını anlatmaktadır.

Aşk Her Şeyi Affeder Şarkısı

“Aşk Her Şeyi Affeder” şarkısı, Duman’ın “Dibine Kadar” albümünün ikinci single’ıdır. Şarkı, Kaan Tangöze tarafından yazılmıştır. Şarkı, aşkın her şeyi affedebileceğini anlatmaktadır.

Bebeğim Şarkısı

“Bebeğim” şarkısı, Duman’ın “Dibine Kadar” albümünün üçüncü single’ıdır. Şarkı, Kaan Tangöze tarafından yazılmıştır. Şarkı, bir erkeğin sevdiği kadına duyduğu aşkı anlatmaktadır.

Bana Elini Ver Şarkısı

“Bana Elini Ver” şarkısı, Duman’ın “Dibine Kadar” albümünün dördüncü single’ıdır. Şarkı, Kaan Tangöze tarafından yazılmıştır. Şarkı, bir erkeğin sevdiği kadına duyduğu özlemi anlatmaktadır.

Bana Bir Masal Anlat Şarkısı

“Bana Bir Masal Anlat” şarkısı, Duman’ın “Dibine Kadar” albümünün beşinci ve son single’ıdır. Şarkı, Kaan Tangöze tarafından yazılmıştır. Şarkı, bir erkeğin sevdiği kadına masal anlatma isteğini anlatmaktadır.

Dibine Kadar Albümününün Klipleri

“Yalan” şarkısının klibi, 2006 yılında Murat Onbul tarafından çekilmiştir. Klipte, Kaan Tangöze ve grubun diğer üyeleri, bir evde ve sokaklarda dolaşarak şarkıyı söylemektedir.

“Aşk Her Şeyi Affeder” şarkısının klibi, 2006 yılında Murat Onbul tarafından çekilmiştir. Klipte, Kaan Tangöze ve grubun diğer üyeleri, bir sahil kasabasında dolaşarak şarkıyı söylemektedir.

“Bebeğim” şarkısının klibi, 2006 yılında Murat Onbul tarafından çekilmiştir. Klipte, Kaan Tangöze ve grubun diğer üyeleri, bir fabrikada dolaşarak şarkıyı söylemektedir.

“Bana Elini Ver” şarkısının klibi, 2006 yılında Murat Onbul tarafından çekilmiştir. Klipte, Kaan Tangöze ve grubun diğer üyeleri, bir gece kulübünde dolaşarak şarkıyı söylemektedir.

“Bana Bir Masal Anlat” şarkısının klibi, 2006 yılında Murat Onbul tarafından çekilmiştir. Klipte, Kaan Tangöze ve grubun diğer üyeleri, bir çocuğa masal anlatmaktadır.

Dibine Kadar Albümünün Başarıları

“Dibine Kadar” albümü, Türkiye’de 200.000’den fazla satarak büyük başarı elde etmiştir.


Yayımlandı

kategorisi