Dream On Indir

Dream On İndir

Dream On, 1973 yılında Freddie Mercury tarafından yazılan ve Queen tarafından seslendirilen bir rock şarkısıdır. Şarkı, Queen’in ikinci stüdyo albümü Sheer Heart Attack‘te yer almaktadır. Şarkı, Mercury’nin çocukluk hayallerini ve hayallerini anlatmaktadır.

Şarkı, 1974 yılında İngiltere’de 4 numaraya, Amerika Birleşik Devletleri’nde ise 19 numaraya kadar yükselmiştir. Şarkı, Queen’in en sevilen ve en çok tanınan şarkılarından biridir.

Dream On İndirmek için Tıklayın

Şarkının Hakkında

Dream On, Freddie Mercury’nin çocukluk hayallerini ve hayallerini anlatmaktadır. Mercury, şarkıda hayallerinin peşinden gitmek ve başarılı olmak istediğini söylemektedir. Şarkı, Mercury’nin motivasyon ve ilham kaynağıdır.

Şarkı, basit bir melodiye ve akılda kalıcı bir nakarata sahiptir. Şarkı, Mercury’nin güçlü ve etkileyici vokalleri ile öne çıkmaktadır.

Şarkının Sözlerini Anlamak

Dream On şarkısının sözleri, Freddie Mercury’nin çocukluk hayallerini ve hayallerini anlatmaktadır. Şarkı, Mercury’nin hayallerinin peşinden gitmek ve başarılı olmak istediğini söylemektedir.

Şarkının sözleri şu şekildedir:

In my younger days
I was told you’d learn to fly
If you keep your mind set high
And you dream the impossible dream

Dream on, dream on
Reach for the stars
You’ll get there if you try
Dream on, dream on

Someday I’ll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney tops

That’s where you’ll find me
Dreaming away in the land of make-believe

Bu sözlerde Mercury, çocukken kendisine hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğinin söylendiğini söylemektedir. Mercury, hayallerinin peşinden giderse uçabileceğini ve imkansızı başarabileceğini düşünmektedir.

Mercury, şarkının nakaratında hayallerinin peşinden gitmenin önemini vurgulamaktadır. Mercury, hayallerine ulaşmak için çaba sarf etmenin gerektiğini söylemektedir.

Şarkının Önemi

Dream On, Queen’in en sevilen ve en çok tanınan şarkılarından biridir. Şarkı, Mercury’nin güçlü ve etkileyici vokalleri ile öne çıkmaktadır. Şarkı, Mercury’nin motivasyon ve ilham kaynağıdır.

Şarkı, birçok kişi için ilham kaynağı olmuştur. Şarkı, hayallerinin peşinden gitmek isteyen kişilere cesaret vermektedir.

Dream On, Queen’in en önemli şarkılarından biridir. Şarkı, Mercury’nin müzikal mirasının önemli bir parçasıdır.


Yayımlandı

kategorisi