Şok Aktüel 9 Kasım

ŞOK 9 Kasım 2022 Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan ŞOK, her hafta yenilenen aktüel ürünler kataloğunu yayınlamaya devam ediyor. 9 Kasım 2022 Çarşamba günü başlayan ve 15 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli olacak olan ŞOK aktüel ürünler kataloğunda bu hafta mutfak eşyaları, çeyizlikler, gıda ve temizlik malzemeleri başta olmak üzere pek çok üründe indirim fırsatı sunuluyor.

Mutfak Eşyaları

ŞOK’un 9 Kasım aktüel ürünler kataloğunun ilk sayfasında mutfak eşyaları yer alıyor. Katalogda, Kumsal markalı cam kapaklı tava, cam kapaklı derin tencere, granit kapaksız sahan ve buharsız ütü gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Cam Kapaklı Tava

Kumsal markalı cam kapaklı tava, 28 cm çapında ve 2,5 mm kalınlığında. Tavanın sapı paslanmaz çelikten üretilmiş. Tava, normal fiyatı 129,90 TL iken, ŞOK’ta 99,90 TL’ye satılıyor.

Cam Kapaklı Derin Tencere

Kumsal markalı cam kapaklı derin tencere, 24 cm çapında ve 4,5 mm kalınlığında. Tencerenin sapı paslanmaz çelikten üretilmiş. Tencere, normal fiyatı 159,90 TL iken, ŞOK’ta 119,90 TL’ye satılıyor.

Granit Kapaksız Sahan

Kumsal markalı granit kapaksız sahan, 20 cm çapında ve 3 mm kalınlığında. Sahan, normal fiyatı 129,90 TL iken, ŞOK’ta 99,90 TL’ye satılıyor.

Buharsız Ütü

Kumsal markalı buharsız ütü, 2600 watt gücünde. Ütünün tabanındaki özel kaplama sayesinde, ütülerken kıyafetlerin zarar görmesi önleniyor. Ütü, normal fiyatı 199,90 TL iken, ŞOK’ta 159,90 TL’ye satılıyor.

Çeyizlikler

ŞOK’un 9 Kasım aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında çeyizlikler yer alıyor. Katalogda, Goldmaster markalı saç düzleştirici, Fakir markalı süpürge, Arzum markalı blender seti gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Saç Düzleştirici

Goldmaster markalı saç düzleştirici, 220 dereceye kadar ısıya dayanıklı. Saç düzleştiricinin plakaları, turmalin kaplamalı. Saç düzleştirici, normal fiyatı 269,90 TL iken, ŞOK’ta 199,90 TL’ye satılıyor.

Süpürge

Fakir markalı süpürge, 800 watt gücünde. Süpürgenin toz haznesi 3 lt kapasiteli. Süpürge, normal fiyatı 499,90 TL iken, ŞOK’ta 399,90 TL’ye satılıyor.

Blender Seti

Arzum markalı blender seti, 1000 watt gücünde. Blender setinin mikseri 1,5 lt kapasiteli. Blender seti, normal fiyatı 649,90 TL iken, ŞOK’ta 549,90 TL’ye satılıyor.

Gıda

ŞOK’un 9 Kasım aktüel ürünler kataloğunun üçüncü sayfasında gıda ürünleri yer alıyor. Katalogda, Ülker markalı çikolata, Biskrem markalı bisküvi, Torku markalı şekerleme gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Çikolata

Ülker markalı çikolata çeşitleri, bu hafta ŞOK’ta indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Ülker Caramilk, Ülker Çikolata, Ülker Sütlü Çikolata, Ülker Bitter Çikolata gibi ürünler, normal fiyatlarının altında satılıyor.

Bisküvi

Biskrem markalı bisküvi çeşitleri, bu hafta ŞOK’ta indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Biskrem Kakaolu Kremalı, Biskrem Sade Kremalı,


Yayımlandı

kategorisi