Şok Aktüel 18 Agustos 2021

Şok Aktüel 18 Ağustos 2021

Giriş

Şok marketler, her hafta olduğu gibi 18 Ağustos 2021 tarihinde de birbirinden cazip indirimler içeren bir aktüel ürünler kataloğu yayınladı. Bu haftaki katalogda teknolojiden ev aletlerine, mutfak gereçlerinden, giyimden çocuk tekstiline kadar pek çok üründe indirimli fiyatlar yer alıyor.

Teknoloji Ürünleri

Şok aktüel 18 Ağustos 2021 kataloğunun teknoloji ürünleri bölümünde Alcatel 1T 10″ Tablet Bilgisayar, Bilicra Akıllı Çocuk Saati, Everest Dijital Yazı Tahtası, 30×40 cm Mantar Pano, Banker Masa Lambası ve Ayaklı Yazı Tahtası gibi ürünler bulunuyor.

Alcatel 1T 10″ Tablet Bilgisayar

Alcatel 1T 10″ Tablet Bilgisayar, 10.1 inçlik HD ekranı, 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanıyla uygun fiyatlı bir tablet bilgisayar arayanlar için ideal bir seçenek. Tablette ayrıca 5 MP arka kamera ve 2 MP ön kamera bulunuyor.

Bilicra Akıllı Çocuk Saati

Bilicra Akıllı Çocuk Saati, çocuklarınızın güvenliğini sağlamanıza yardımcı olacak bir akıllı saat. Saatte konum belirleme, SOS acil arama, sesli görüşme ve mesajlaşma gibi özellikler bulunuyor.

Everest Dijital Yazı Tahtası

Everest Dijital Yazı Tahtası, hem eğitim hem de iş amaçlı kullanıma uygun bir yazı tahtası. Tahtanın yüzeyi kolay silinebilir ve çizilmeye karşı dayanıklı.

30×40 cm Mantar Pano

30×40 cm Mantar Pano, ofislerde, evlerde ve okullarda not tutmak, resim asmak veya fotoğraf sergilemek için kullanılabilecek bir pano. Panonun yüzeyi mantar malzemeden üretilmiştir ve mıknatıslar ile kullanılabilir.

Banker Masa Lambası

Banker Masa Lambası, çalışma masalarında kullanıma uygun bir masa lambası. Lambanın gövdesi metalden üretilmiştir ve 3 farklı aydınlatma moduna sahiptir.

Ayaklı Yazı Tahtası

Ayaklı Yazı Tahtası, okullarda ve ofislerde kullanılabilecek bir yazı tahtası. Tahtanın yüksekliği ayarlanabilir ve 3 farklı yüzeyi vardır.

Ev Aletleri

Şok aktüel 18 Ağustos 2021 kataloğunun ev aletleri bölümünde Sinbo Tost Makinesi, Arzum Elektrikli Cezve, Kiwi Çay Makinesi, Sinbo Blender Seti, Arnica El Blenderi ve Arzum Elektrikli Süpürge gibi ürünler bulunuyor.

Sinbo Tost Makinesi

Sinbo Tost Makinesi, 2 adet tost yapma kapasitesine sahip bir tost makinesi. Tost makinesinin yüzeyleri teflon kaplıdır ve kolay temizlenebilir.

Arzum Elektrikli Cezve

Arzum Elektrikli Cezve, 3 fincan kahve yapabilen bir elektrikli cezve. Cezvenin gövdesi borosilikat camdan üretilmiştir ve ısıya dayanıklı sapa sahiptir.

Kiwi Çay Makinesi

Kiwi Çay Makinesi, 1,7 litre kapasiteli bir çay makinesi. Çay makinesinin gövdesi çelikten üretilmiştir ve ısıya dayanıklı sapa sahiptir.

Sinbo Blender Seti

Sinbo Blender Seti, 1 litrelik sürahiye sahip bir blender seti. Setin içerisinde ayrıca çırpıcı ve doğrayıcı aparatları da bulunuyor.

Arnica El Blenderi

Arnica El Blenderi, 700 watt gücünde bir el blenderi. Blenderin gövdesi çelikten üretilmiştir ve ısıya dayanıklı sapa sahiptir.

Arzum Elektrikli Süpürge

Arzum Elektrikli Süpürge, 800 watt gücünde bir elektrikli süpürge. Süpürgenin toz haznesi 3 litre kapasitelidir ve hepa filtrelidir.

Mutfak Gereçleri

Şok aktüel 18 Ağustos 2021 kataloğunun mutfak gereçleri bölümünde Çelik Çaydanlık, Cam Sürahi, Çelik Tencere, Granit Tencere Seti, Granit Tava ve Kek Kalıbı gibi ürünler bulunuyor.

Çelik Çaydanlık

Çelik Çaydanlık,


Yayımlandı

kategorisi