Şok 6 Kasım 2021 Kataloğu

Şok 6 Kasım 2021 Kataloğu: Banyo Gereçleri ve İndirimli Ürünler

Şok Market, 6 Kasım 2021 tarihinde yeni aktüel katalogunu yayınladı. Bu haftanın katalogunda banyo gereçleri ve indirimli ürünler ön plana çıkıyor.

Banyo Gereçleri

Kataloğun en dikkat çeken ürünleri banyo gereçleri. Pastel renklerde tasarlanmış ütü masası, kurutmalık, çamaşır sepeti, kaymaz raf örtüsü, vantuzlu kaydırmaz banyo paspası, wellsoft ayak paspası ve klozet kapağı bu hafta Şok Market’te uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pastel Renk Ütü Masası

Ütü masası, evlerde sıklıkla kullanılan bir eşyadır. Şok Market’in pastel renklerde tasarladığı ütü masası, şık görünümüyle dikkat çekiyor. Ürün, 169 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Pastel Renk Kurutmalık

Kurutmalık, çamaşırların kurutulması için kullanılan bir eşyadır. Şok Market’in pastel renklerde tasarladığı kurutmalık, 89,90 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Katlanabilir Çamaşır Sepeti

Çamaşır sepeti, çamaşırları toplamak için kullanılan bir eşyadır. Şok Market’in katlanabilir çamaşır sepeti, 49,95 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Kaymaz Raf Örtüsü

Raf örtüsü, rafların daha düzenli ve şık görünmesini sağlar. Şok Market’in kaymaz raf örtüsü, 29,95 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Vantuzlu Kaydırmaz Banyo Paspası

Banyo paspası, banyoda kaymayı önlemek için kullanılan bir eşyadır. Şok Market’in vantuzlu kaydırmaz banyo paspası, 29,95 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Wellsoft Ayak Paspası

Ayak paspası, evlerde sıklıkla kullanılan bir eşyadır. Şok Market’in wellsoft ayak paspası, yumuşak dokusuyla rahat bir kullanım sunar. Ürün, 9,99 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Klozet Kapağı

Klozet kapağı, klozetin daha hijyenik olmasını sağlar. Şok Market’in klozet kapağı, 44,95 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Diğer İndirimli Ürünler

Şok Market’in 6 Kasım 2021 kataloğunda yer alan diğer indirimli ürünler ise şu şekilde:

  • 1 litre Activex Antibakteriyel Sıvı Sabun (25 TL üstü alışverişlerde 12 TL)
  • 700 gram Heinz Ketçap (25 TL üstü alışverişlerde 12 TL)
  • 650 ml Duru Duş Jeli Çeşitleri (8-9 Kasım’da 13 TL)
  • Üçsan Plastik Yuvarlak Büyük Sepet (34,95 TL)
  • Ahşap Askılık (19,95 TL)
  • 3’lü Kokulu Kuru Çiçek Çeşitleri (19,95 TL)
  • Atatürk Çeşitleri (19,95 TL)

İndirimli Ürünler Nasıl Alınır?

Şok Market’in indirimli ürünlerini satın almak için mağazalara gidebilirsiniz. Ayrıca, Şok Market’in online alışveriş sitesi üzerinden de ürünleri satın alabilirsiniz.

İndirimli Ürünlerin Stok Durumu

Şok Market’in indirimli ürünlerinin stok durumu mağazalara göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, satın almak istediğiniz ürünün stok durumunu mağazaya gitmeden önce teyit etmenizi öneririz.


Yayımlandı

kategorisi