Şok 27 Kasım Indirimleri

Şok 27 Kasım İndirimleri: Elektronikten Mutfak Eşyalarına, Ev Tekstilinden Oyuncaklara Herkes İçin Bir Şey Var

Türkiye’nin en sevilen zincir marketlerinden biri olan Şok, her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden cazip indirimlerle karşımıza çıkıyor. 27 Kasım 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak olan Şok aktüel katalogunda elektronikten mutfak eşyalarına, ev tekstilinden oyuncaklara kadar pek çok üründe indirimli fiyatlar sizleri bekliyor.

Elektronik Ürünlerde İndirimler

Şok aktüel kataloğunda yer alan elektronik ürünler arasında bu hafta öne çıkanlar arasında Lenovo N4120 4/128 GB Notebook, Vestel Akıllı Saat, Mercusys MW306R Router, GoSmart Bluetooth Kulaklık, Piranha Klavye Mouse Seti, Xiaomi Mi Tv Stick 4K ve Piranha USB Kablo yer alıyor.

Lenovo N4120 4/128 GB Notebook, 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile günlük kullanım için ideal bir seçenek. Intel N4120 işlemciye sahip olan notebook, 11,6 inçlik HD ekranı ile keyifli bir görsel deneyim sunuyor. Notebook, 27 Kasım tarihinden itibaren Şok marketlerde 4.999 TL’den satışa sunulacak.

Vestel Akıllı Saat, 1.3 inçlik renkli dokunmatik ekranı ile pratik bir kullanım sunuyor. Dahili GPS özelliğine sahip olan akıllı saat, telefonunuzu yanınızda olmasa bile konumunuzu takip etmenizi sağlıyor. Akıllı saat, 27 Kasım tarihinden itibaren Şok marketlerde 499 TL’den satışa sunulacak.

Mercusys MW306R Router, 2,4 GHz ve 5 GHz çift bantlı Wi-Fi özelliği ile hızlı ve kesintisiz bir internet deneyimi sunuyor. 300 Mbps’ye kadar hıza ulaşabilen router, 4 adet anteni ile geniş bir kapsama alanı sağlıyor. Router, 27 Kasım tarihinden itibaren Şok marketlerde 239 TL’den satışa sunulacak.

GoSmart Bluetooth Kulaklık, kablosuz kullanım rahatlığı ile öne çıkıyor. 10 saate kadar kesintisiz müzik çalma süresi sunan kulaklık, mikrofonu ile de telefon görüşmeleri yapmanızı sağlıyor. Kulaklık, 27 Kasım tarihinden itibaren Şok marketlerde 119 TL’den satışa sunulacak.

Piranha Klavye Mouse Seti, şık tasarımı ve ergonomik yapısı ile kullanıcılardan tam not alıyor. Klavyedeki multimedya tuşları ile müzik ve video oynatımını kontrol edebilir, ses seviyesini ayarlayabilirsiniz. Mouse, 2.4 GHz kablosuz bağlantı özelliği ile kesintisiz bir kullanım sunuyor. Klavye mouse seti, 27 Kasım tarihinden itibaren Şok marketlerde 99,95 TL’den satışa sunulacak.

Xiaomi Mi Tv Stick 4K, Android TV işletim sistemi ile çalışan bir TV dongle. 4K Ultra HD çözünürlüğe sahip olan cihaz, Netflix, YouTube ve Amazon Prime Video gibi popüler uygulamaları destekler. Xiaomi Mi Tv Stick 4K, 27 Kasım tarihinden itibaren Şok marketlerde 1.099 TL’den satışa sunulacak.

Piranha USB Kablo, farklı ihtiyaçlara uygun olarak farklı uzunluk ve renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. 2 metre, 3 metre, 5 metre ve 10 metre uzunluk seçenekleri bulunan kablolar, siyah, beyaz, kırmızı ve mavi renk seçenekleri ile beğeninize sunuluyor. Piranha USB Kablo, 27 Kasım tarihinden itibaren Şok marketlerde 19,95 TL’den satışa sunulacak.

Mutfak Eşyalarında İndirimler

Şok aktüel kataloğunda yer alan mutfak eşyaları arasında bu hafta öne çıkanlar arasında Tel Sepetli Çok Amaçlı Mutfak Dolabı, Çok Amaçlı Dolap, 257 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, 1900 Watt Isıtıcı, 11 Kg Çamaşır Makinesi, 9 Kg Kurutma Makinesi ve Akıllı Ev Güvenliği Kablosuz Kapı ve Pencere Manyetik Wi-Fi Sensör yer alıyor.

Tel Sepetli Çok Amaçlı Mutfak Dolabı, 4 farklı bölmesi ile mutfağınızda ihtiyaç duyduğunuz tüm eşyaları saklamak için ideal bir seçenek. Dolap, 15


Yayımlandı

kategorisi