Haber Gelmiyor Yardan Mp3 Indir

Haber Gelmiyor Yardan MP3 İndir

“Haber Gelmiyor Yardan” isimli türkü, 1970’li yıllarda Zeki Müren tarafından seslendirilmiş ve o günden beri Türk halk müziğinin en sevilen eserlerinden biri olmuştur. Şarkının sözleri, halk ozanı Aşık Veysel’e aittir.

Şarkı, bir sevgilinin uzakta olan sevgilisinden haber alamadığını ve ona duyduğu özlemi anlatmaktadır. Şarkıda, sevgilinin uzakta olmasının getirdiği özlem ve hasret duyguları, güçlü bir şekilde dile getirilmiştir.

Şarkının sözleri şu şekildedir:

Haber gelmiyor yardan
Yürek yanar yanmadan
Bir haber gönder yardan
Can dayanmaz dayanmadan

Haber gelmiyor yardan
Gönül dertli dertli
Bir haber gönder yardan
Ömür geçer geçmeden

Haber gelmiyor yardan
Gözlerim yollarda
Bir haber gönder yardan
Canım sıkıldı sıkılarak

Haber gelmiyor yardan
Yar da benden habersiz
Bir haber gönder yardan
Can dayanmaz dayanmadan

Şarkı, Zeki Müren’in güçlü yorumu ve içten duygularıyla oldukça etkileyici bir hale gelmiştir. Şarkı, günümüzde de hala sevilerek dinlenmektedir.

Haber Gelmiyor Yardan MP3 İndirme

“Haber Gelmiyor Yardan” türküsünü MP3 formatında indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:

[Haber Gelmiyor Yardan MP3 İndir]

Bu bağlantı, sizi şarkının MP3 formatındaki indirme sayfasına yönlendirecektir. Sayfada, şarkının adını ve sanatçısını göreceksiniz. İndirmek için “İndir” butonuna tıklamanız yeterlidir.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, şarkıyı bilgisayarınızdan veya mobil cihazınızdan dinleyebilirsiniz.

Şarkı Hakkında Ek Bilgiler

“Haber Gelmiyor Yardan” türküsü, 1970 yılında Zeki Müren’in “Yeşilçam Şarkıları” albümünde yayınlanmıştır. Şarkı, albümde “Haber Gelmiyor” adıyla yer almaktadır.

Şarkının sözleri, halk ozanı Aşık Veysel’e aittir. Aşık Veysel, 1894-1973 yılları arasında yaşamış, Türk halk müziğinin en önemli temsilcilerinden biridir.

Aşık Veysel, “Haber Gelmiyor Yardan” türküsünü, uzakta olan sevgilisine duyduğu özlem ve hasret duygularını dile getirmek için yazmıştır. Şarkı, Aşık Veysel’in en sevilen eserlerinden biridir.

“Haber Gelmiyor Yardan” türküsü, günümüzde de hala sevilerek dinlenmektedir. Şarkı, özellikle aşk acısı çekenler tarafından sıklıkla dinlenmektedir.


Yayımlandı

kategorisi