Şok Market Salça

Şok Market Salça Çeşitleri ve Fiyatları

Şok Market, Türkiye’nin en büyük indirim marketlerinden biridir. Geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca hitap eden Şok Market, salça çeşitleri ile de dikkat çekmektedir. Şok Market’te domates salçası, biber salçası, acı biber salçası, domates biber salçası ve karışık salça olmak üzere beş farklı salça çeşidi bulunmaktadır.

Domates Salçası

Domates salçası, Şok Market’in en çok satan salça çeşitlerinden biridir. %100 domatesten üretilen domates salçası, doğal ve lezzetli bir tada sahiptir. Şok Market’te domates salçası 400 gram, 650 gram ve 830 gramlık ambalajlarda satışa sunulmaktadır.

Biber Salçası

Biber salçası, Şok Market’te satılan diğer bir popüler salça çeşididir. %100 sivri biberden üretilen biber salçası, acı ve lezzetli bir tada sahiptir. Şok Market’te biber salçası 400 gram ve 650 gramlık ambalajlarda satışa sunulmaktadır.

Acı Biber Salçası

Acı biber salçası, Şok Market’te bulabileceğiniz en acı salça çeşididir. %100 acı biberden üretilen acı biber salçası, oldukça acı bir tada sahiptir. Şok Market’te acı biber salçası 400 gramlık ambalajlarda satışa sunulmaktadır.

Domates Biber Salçası

Domates biber salçası, domates ve biberin bir araya gelmesiyle elde edilen bir salça çeşididir. Domatesin lezzeti ile biberin acısını bir araya getiren domates biber salçası, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Şok Market’te domates biber salçası 400 gram ve 650 gramlık ambalajlarda satışa sunulmaktadır.

Karışık Salça

Karışık salça, domates, biber, sarımsak ve baharatların bir araya gelmesiyle elde edilen bir salça çeşididir. Domatesin lezzeti, biberin acısı, sarımsağın aroması ve baharatların lezzetinin bir araya geldiği karışık salça, Türk mutfağının en sevilen salçalarından biridir. Şok Market’te karışık salça 400 gram ve 650 gramlık ambalajlarda satışa sunulmaktadır.

Şok Market Salça Fiyatları

Şok Market’te satılan salça çeşitleri ve fiyatları şu şekildedir:

ÜrünAmbalajFiyat
Domates Salçası (400 gr)Cam12,95 TL
Domates Salçası (650 gr)Cam19,95 TL
Domates Salçası (830 gr)Cam24,95 TL
Biber Salçası (400 gr)Cam12,95 TL
Biber Salçası (650 gr)Cam19,95 TL
Acı Biber Salçası (400 gr)Cam12,95 TL
Domates Biber Salçası (400 gr)Cam12,95 TL
Domates Biber Salçası (650 gr)Cam19,95 TL
Karışık Salça (400 gr)Cam12,95 TL
Karışık Salça (650 gr)Cam19,95 TL

Şok Market Salça Kullanım Önerileri

Şok Market’te bulabileceğiniz salça çeşitleri, Türk mutfağının pek çok yemeğinde kullanılabilir. Domates salçası, çorbalarda, sulu yemeklerde, soslarda ve salatalarda kullanılabilir. Biber salçası, mezelerde, soslarda ve salatalara katılarak kullanılabilir. Acı biber salçası, mezelerde ve soslarda kullanılabilir. Domates biber salçası, makarna soslarında, çorbalarda ve sulu yemeklerde kullanılabilir. Karışık salça, çorbalarda, sulu yemeklerde, soslarda ve salatalarda kullanılabilir.

Şok Market Salça Satın Alma Önerileri

Şok


Yayımlandı

kategorisi