Şok Market 27 Eylül

ŞOK Market 27 Eylül – 3 Ekim 2023 Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye’nin en büyük indirim marketlerinden biri olan ŞOK, her hafta yenilenen aktüel ürünler kataloguyla müşterilerine uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunuyor. 27 Eylül – 3 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ŞOK aktüel ürünler kataloğunda birbirinden çeşitli ürünler indirime girdi.

Gıda Ürünleri

ŞOK’ta bu hafta gıda ürünlerinde birçok indirim var. Yöresel ürünlerden et ve tavuğa, bakliyat ürünlerinden içeceklere kadar birçok üründe indirimli fiyatlar sunuluyor.

  • Yöresel ürünler: ŞOK’ta bu hafta yöresel ürünlerde büyük indirim var. Hatay’ın meşhur künefesi, Antep’in baklavası, Kayseri’nin mantısı ve daha birçok yöresel lezzeti uygun fiyata ŞOK’tan satın alabilirsiniz.
  • Et ve tavuk: ŞOK’ta bu hafta et ve tavuk ürünlerinde de indirim var. Dana kıyma, tavuk baget, tavuk kanat ve daha birçok et ve tavuk ürününü indirimli fiyata ŞOK’tan alabilirsiniz.
  • Bakliyat: ŞOK’ta bu hafta bakliyat ürünlerinde de indirim var. Nohut, fasulye, mercimek ve pirinç gibi bakliyat ürünlerini indirimli fiyata ŞOK’tan alabilirsiniz.
  • İçecekler: ŞOK’ta bu hafta içeceklerde de indirim var. Meyve suyu, kola, gazoz, su ve daha birçok içeceği indirimli fiyata ŞOK’tan alabilirsiniz.

Teknoloji Ürünleri

ŞOK’ta bu hafta teknoloji ürünlerinde de birçok indirim var. Cep telefonu, televizyon, bilgisayar, tablet ve daha birçok teknoloji ürününü indirimli fiyata ŞOK’tan satın alabilirsiniz.

  • Cep telefonu: ŞOK’ta bu hafta cep telefonlarında büyük indirim var. Samsung Galaxy A33, Oppo A76, Xiaomi Redmi Note 11T Pro ve daha birçok cep telefonunu indirimli fiyata ŞOK’tan alabilirsiniz.
  • Televizyon: ŞOK’ta bu hafta televizyonlarda da indirim var. Samsung 50AU9000 Crystal UHD TV, LG 43UP75006LF 4K Ultra HD TV, Vestel 50UA9600 4K Ultra HD TV ve daha birçok televizyonu indirimli fiyata ŞOK’tan alabilirsiniz.
  • Bilgisayar: ŞOK’ta bu hafta bilgisayarlarda da indirim var. Casper Nirvana C350 14 HD Laptop, HP 15s-fq2000nt Intel Core i5-1135G7 12GB 512GB SSD Freedos 15.6″ FHD Notebook ve daha birçok bilgisayarı indirimli fiyata ŞOK’tan alabilirsiniz.
  • Tablet: ŞOK’ta bu hafta tabletlerde de indirim var. Lenovo Tab M10 FHD Plus 10.3″ 64GB IPS Tablet, Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7″ 32GB Tablet ve daha birçok tableti indirimli fiyata ŞOK’tan alabilirsiniz.

Elektrikli Ev Aletleri

ŞOK’ta bu hafta elektrikli ev aletlerinde de birçok indirim var. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, tost makinesi, blender ve daha birçok elektrikli ev aletini indirimli fiyata ŞOK’tan satın alabilirsiniz.

  • Çamaşır makinesi: ŞOK’ta bu hafta çamaşır makinelerinde büyük indirim var. SEG SCM 9100 B A+++ 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi, Vestel CMI 9810 A +++ 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi ve daha birçok çamaşır makinesini indirimli fiyata ŞOK’tan alabilirsiniz.
  • Bulaşık makinesi: ŞOK’ta bu hafta bulaşık makinelerinde de indirim var. SEG SBM 6001 B A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi, Vestel Bm 3101 A ++ 3 Programlı Bulaşık Makinesi ve daha birçok bulaşık makinesini indirimli fiyata ŞOK’tan alabilirsiniz.
  • Fırın: ŞOK’ta bu hafta fırınlarda da indirim var. SEG SF 8400 Beyaz 70 Litre Solo Fırın, Kumtel KF-

Yayımlandı

kategorisi