Şok Market Mesai Saatleri

ŞOK Market Çalışma Saatleri 2023

ŞOK Market, Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biridir. 1995 yılında kurulan şirket, günümüzde 12.000’den fazla çalışanı ve 10.000’den fazla mağazası ile Türkiye’nin her yerinde hizmet vermektedir. ŞOK Market, özellikle uygun fiyatlı ürünleri ile bilinmektedir.

ŞOK Market’in çalışma saatleri, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklılık göstermektedir.

Hafta İçi Çalışma Saatleri

ŞOK Market’in hafta içi çalışma saatleri, 09.00-21.00 saatleri arasındadır. Yani, ŞOK Market’ler hafta içi her gün sabah 09.00’da açılır ve akşam 21.00’da kapanır.

Hafta Sonu Çalışma Saatleri

ŞOK Market’in hafta sonu çalışma saatleri, hafta içi çalışma saatleri ile aynıdır. Yani, ŞOK Market’ler hafta sonu da her gün sabah 09.00’da açılır ve akşam 21.00’da kapanır.

Özel Günlerde Çalışma Saatleri

ŞOK Market, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve yılbaşı gibi özel günlerde farklı çalışma saatleri uygulayabilir. Bu nedenle, özel günlerde ŞOK Market’e gitmeden önce çalışma saatlerini kontrol etmenizi öneririz.

ŞOK Market Çalışma Saatlerini Öğrenme

ŞOK Market çalışma saatlerini öğrenmenin birkaç yolu vardır.

  • ŞOK Market’in resmi internet sitesini ziyaret ederek
  • ŞOK Market’in mobil uygulamasını kullanarak
  • ŞOK Market’in müşteri hizmetlerini arayarak

ŞOK Market Çalışma Saatleri Tablosu

GünAçılış SaatiKapanış Saati
Hafta İçi09.0021.00
Hafta Sonu09.0021.00
Özel GünlerDeğişken

ŞOK Market Çalışma Saatleri ile İlgili Düzenlemeler

ŞOK Market, çalışma saatlerini gerektiğinde değiştirebilir. Bu nedenle, ŞOK Market’e gitmeden önce çalışma saatlerini kontrol etmenizi öneririz. ŞOK Market’in çalışma saatlerini öğrenmenin en kolay yolu, şirketin resmi internet sitesini ziyaret etmek veya mobil uygulamasını kullanmaktır.

ŞOK Market Çalışma Saatleri İle İlgili Şikayetler

ŞOK Market’in çalışma saatleri ile ilgili şikayetleriniz varsa, şirketi müşteri hizmetlerini arayarak veya resmi internet sitesindeki iletişim formunu doldurarak iletebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi