Şok Aktüel 4 Ağustos 2021

ŞOK Aktüel 4 Ağustos 2021 Kataloğu

Türkiye’nin en çok şubesi bulunan market zincirlerinden biri olan ŞOK, her hafta yenilenen aktüel ürünler kataloğu ile tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü yayınlanan ŞOK aktüel ürünler kataloğu, elektronik, kamp malzemeleri, temizlik ürünleri, gıda ve daha pek çok kategoride indirimli ürünleri bir araya getiriyor.

Elektronik Ürünlerde İndirim

ŞOK aktüel ürünler kataloğunun elektronik bölümünde bu hafta, Motorola Pulse kablolu kulaklık, Motorola Verve Buds 100 Bluetooth kulaklık, Lenovo kablolu kulaklık ve Sinbo elektrikli ızgara yer alıyor.

Motorola Pulse kablolu kulaklık, 129 TL’den satışa çıkıyor. Kulaklığın özellikleri arasında 3,5 mm jack girişi, 12 mm sürücü, 10 saate kadar müzik çalma süresi ve 10 dakikalık şarjla 3 saat müzik çalma süresi yer alıyor.

Motorola Verve Buds 100 Bluetooth kulaklık, 199 TL’den satışa çıkıyor. Kulaklığın özellikleri arasında Bluetooth 5.0 bağlantı, IPX4 su geçirmezlik, 10 saate kadar müzik çalma süresi ve 15 dakikalık şarjla 1 saat müzik çalma süresi yer alıyor.

Lenovo kablolu kulaklık, 34,95 TL’den satışa çıkıyor. Kulaklığın özellikleri arasında 3,5 mm jack girişi, 10 mm sürücü ve 8 saate kadar müzik çalma süresi yer alıyor.

Sinbo elektrikli ızgara, 149 TL’den satışa çıkıyor. Izgaranın özellikleri arasında 2000 W güç, 25 cm pişirme yüzeyi ve yağ tutma kabı yer alıyor.

Kamp Malzemeleri İndirimde

ŞOK aktüel ürünler kataloğunun kamp malzemeleri bölümünde bu hafta, Colorado kampçı termos, Mounty kamp sandalyesi, Mounty ahşap kollu plaj sandalyesi, çok amaçlı masa örtüsü ve Krone futbol ve voleybol topu yer alıyor.

Colorado kampçı termos, 49,95 TL’den satışa çıkıyor. Termosun özellikleri arasında 1,2 litre kapasite, 304 paslanmaz çelik gövde ve kapak, 24 saate kadar sıcak/soğuk tutma özelliği yer alıyor.

Mounty kamp sandalyesi, 49,95 TL’den satışa çıkıyor. Sandalyenin özellikleri arasında 50 kg taşıma kapasitesi, 140 cm oturma alanı, ayarlanabilir sırt desteği ve ayaklık yer alıyor.

Mounty ahşap kollu plaj sandalyesi, 34,95 TL’den satışa çıkıyor. Sandalyenin özellikleri arasında 50 kg taşıma kapasitesi, 140 cm oturma alanı, ayarlanabilir sırt desteği ve ahşap kollar yer alıyor.

Çok amaçlı masa örtüsü, 24,95 TL’den satışa çıkıyor. Örtünün özellikleri arasında 140×200 cm ölçü, su geçirmez özellik ve leke tutmaz özellik yer alıyor.

Krone futbol ve voleybol topu, 19,95 TL’den satışa çıkıyor. Topların özellikleri arasında 5 numara futbol topu ve 5 numara voleybol topu yer alıyor.

Temizlik Ürünlerinde İndirim

ŞOK aktüel ürünler kataloğunun temizlik ürünleri bölümünde bu hafta, Finish Quantum Max bulaşık makinesi tableti, Molfix Bebek Bezi, Papia tuvalet kağıdı ve Domestos çamaşır suyu yer alıyor.

Finish Quantum Max bulaşık makinesi tableti, 72’li paket halinde 79,95 TL’den satışa çıkıyor. Tabletlerin özellikleri arasında 3’lü etki, leke çıkarıcı, parlaklık arttırıcı ve yağ çözücü yer alıyor.

Molfix Bebek Bezi, 4 beden 120’li paket halinde 199,95 TL’den satışa çıkıyor. Bezlerin özellikleri arasında yumuşak doku, nefes alan yüzey ve emici özellik yer alıyor.

Papia tuvalet kağıdı, 32’li paket halinde 19,95 TL’den satışa çıkıyor. Kağıdın özellikleri arasında 3 katlı yumuşak doku ve


Yayımlandı

kategorisi