Şok 24 Ağustos 2022 Kataloğu

ŞOK 24 Ağustos 2022 Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Marketler, her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. 24 Ağustos – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacak olan aktüel ürünler kataloğunda bu hafta teknoloji, ev ve yaşam, gıda ve kişisel bakım ürünleri yer alıyor.

Teknoloji Ürünleri

ŞOK’un bu haftaki aktüel ürünler kataloğunda öne çıkan teknoloji ürünleri arasında Urevo 2.5 HP Katlanabilir Koşu Bandı, Medisana 99374 Bluetooth Vücut Analizli Baskül, Samsung C&T İtfit 103B Siyah Bluetooth Kulaklık, Cybersoul X3 Pro 300W Elektrikli Scooter, Goldmaster SD-307S USB Oto Teyp ve Süsler SV 1805 Ayaklı Vantilatör yer alıyor.

Urevo 2.5 HP Katlanabilir Koşu Bandı

Urevo 2.5 HP Katlanabilir Koşu Bandı, 2.5 HP motor gücü ile 12 km/s’ye kadar hıza ulaşabiliyor. 12 farklı program seçeneği bulunan koşu bandında, eğim ve hız ayarı da yapılabiliyor. Katlanabilir olması sayesinde kullanım sonrasında kolayca saklayabiliyorsunuz.

Medisana 99374 Bluetooth Vücut Analizli Baskül

Medisana 99374 Bluetooth Vücut Analizli Baskül, vücut ağırlığı, vücut yağı, kas kütlesi, kemik kütlesi, su oranı, bazal metabolizma hızı, yağsız vücut ağırlığı, BMI, Vücut Kitle İndeksi ve Vücut Analizi gibi verileri ölçebiliyor. Bluetooth bağlantısı sayesinde verileri akıllı telefonunuza aktarabiliyorsunuz.

Samsung C&T İtfit 103B Siyah Bluetooth Kulaklık

Samsung C&T İtfit 103B Siyah Bluetooth Kulaklık, ergonomik tasarımı ile kulaklarınıza rahatça oturuyor. Aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde çevredeki sesleri azaltarak müziğinizi daha net dinleyebiliyorsunuz. Uzun pil ömrü ile gün boyu müzik dinleyebilirsiniz.

Cybersoul X3 Pro 300W Elektrikli Scooter

Cybersoul X3 Pro 300W Elektrikli Scooter, 300W motor gücü ile 25 km/s’ye kadar hıza ulaşabiliyor. 45 km’ye kadar menzil sunan scooter, katlanabilir olması sayesinde kolayca taşınabiliyor.

Goldmaster SD-307S USB Oto Teyp

Goldmaster SD-307S USB Oto Teyp, USB girişi ile MP3, WMA ve WAV formatındaki müzik dosyalarını çalabilir. Bluetooth bağlantısı sayesinde telefonunuzdaki müzikleri kablosuz olarak dinleyebilirsiniz. FM radyo özelliği ile de sevdiğiniz radyo kanallarını dinleyebilirsiniz.

Süsler SV 1805 Ayaklı Vantilatör

Süsler SV 1805 Ayaklı Vantilatör, 45 Watt motor gücü ile güçlü bir hava akışı sağlıyor. 3 farklı hız ayarı bulunan vantilatörde, yatay ve dikey salınım özelliği de mevcut.

Ev ve Yaşam Ürünleri

ŞOK’un bu haftaki aktüel ürünler kataloğunda öne çıkan ev ve yaşam ürünleri arasında Okul Seti, 4’lü Kırmızı Kalem, 24 Renk Lector Kuru Boya, 12’li Lector Keçeli Kalem, 3’lü Desenli Silikon Havlu, 6’lı Bambu Çöp Kovası Seti, 3’lü Ahşap Mutfak Gereçleri Seti ve 2’li Kapaklı Saklama Kabı Seti yer alıyor.

Okul Seti

Okul Seti, okula yeni başlayanlar için ideal bir seçenek. Set içerisinde; kalem, silgi, kalemtıraş, cetvel, pergel, boya kalemi, sulu boya, guaj boya ve fırça bulunuyor.

4’lü Kırmızı Kalem

4’lü Kırmızı Kalem, farklı kalınlıklarda kalemleri bir arada sunuyor. Kalemler, yumuşak uçları sayesinde rahatça yazı yazabilmenizi sağlıyor.

24 Renk Lector Kuru Boya

24 Renk Lector Kuru Boya, canlı renkleri ile yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanız için ideal bir ürün. Kuru boyalar,


Yayımlandı

kategorisi