Çetinkaya Saat Kaçta Kapanıyor

Çetinkaya Saat Kaçta Kapanıyor?

Çetinkaya, Türkiye’nin en köklü hazır giyim mağazalarından biridir. 1923 yılında kurulan Çetinkaya, günümüzde 100’ün üzerinde mağazası ile Türkiye’nin her yerinde hizmet vermektedir. Çetinkaya mağazaları, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı çalışma saatleri ile hizmet vermektedir.

Hafta içi çalışma saatleri

Çetinkaya mağazaları, hafta içi her gün saat 10:00’da açılıp, saat 22:00’de kapanmaktadır. Yani Çetinkaya mağazalarına hafta içi 10:00-22:00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

Hafta sonu çalışma saatleri

Çetinkaya mağazaları, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 10:00’da açılıp, saat 22:00’de kapanmaktadır. Yani Çetinkaya mağazalarına hafta sonu 10:00-22:00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

Öğle arası saatleri

Çetinkaya mağazaları, öğle arası saat 12:00-13:00 arasındadır. Yani Çetinkaya mağazalarına öğle arası saat 12:00-13:00 saatleri arasında gidemezsiniz.

Bayram ve özel günlerde çalışma saatleri

Çetinkaya mağazaları, resmi tatiller ve özel günlerde farklı çalışma saatleri ile hizmet vermektedir. Bu çalışma saatlerini Çetinkaya’nın resmi internet sitesi veya sosyal medya hesaplarından öğrenebilirsiniz.

Çetinkaya mağazalarının çalışma saatleri ile ilgili bazı önemli noktalar

  • Çetinkaya mağazaları, AVM’lerde bulunan mağazalar için farklı çalışma saatleri uygulayabilmektedir. Bu nedenle, AVM’de bulunan Çetinkaya mağazasına gitmeden önce, AVM’nin çalışma saatlerini kontrol etmenizi tavsiye ederiz.
  • Çetinkaya mağazaları, bazı özel günlerde veya kampanya dönemlerinde daha uzun süre açık kalabilmektedir. Bu nedenle, Çetinkaya mağazasına gitmeden önce, mağazadan bilgi almanızı tavsiye ederiz.

Çetinkaya mağazalarının çalışma saatleri hakkında sorularınız varsa, aşağıdaki yorumlar kısmından bize sorabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi