Kuveyt Türk Saat Kaçta Kapanıyor

Kuveyt Türk Şubeleri Çalışma Saatleri

Kuveyt Türk, Türkiye’nin en büyük katılım bankalarından biridir. Bankanın 81 ilde toplam 1.000’den fazla şubesi bulunmaktadır. Kuveyt Türk şubeleri, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı çalışma saatleri uygulamaktadır.

Hafta içi çalışma saatleri

Kuveyt Türk şubeleri, hafta içi her gün sabah 09:00’da açılmaktadır. Öğle arası saat 12:30’da başlayıp 13:30’da sona ermektedir. Öğle arası sonrasında ise şubeler 17:00’a kadar hizmet vermeye devam etmektedir.

Yani, Kuveyt Türk şubeleri hafta içi her gün sabah 09:00’da açılıp akşam 17:00’da kapanmaktadır.

Cuma günleri çalışma saatleri

Kuveyt Türk şubeleri, cuma günleri öğleden sonra 14:00’da açılmaktadır. Öğle arası saat 17:00’da sona ermektedir. Öğle arası sonrasında ise şubeler 17:00’a kadar hizmet vermeye devam etmektedir.

Yani, Kuveyt Türk şubeleri cuma günleri sabah 09:00’da açılıp akşam 17:00’da kapanmaktadır.

Hafta sonu çalışma saatleri

Kuveyt Türk şubeleri, hafta sonu cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

Kuveyt Türk ATM’leri ve mobil şube çalışma saatleri

Kuveyt Türk ATM’leri ve mobil şubesi 7/24 hizmet vermektedir.

Kuveyt Türk çalışma saatleri değişiklikleri

Kuveyt Türk, çalışma saatlerini gerektiğinde değiştirme hakkını saklı tutar. Bankanın güncel çalışma saatlerini öğrenmek için Kuveyt Türk’ün resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya 444 0 123 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Kuveyt Türk çalışma saatleri ile ilgili diğer bilgiler

  • Kuveyt Türk şubelerinde nakit teminat mektubu, çek tahsilatı, çek karnesi, kredi başvurusu, kredi kartı başvurusu, hesap açma, hesap kapatma, para transferi, fatura ödeme, kredi kartı borcu ödeme gibi tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kuveyt Türk ATM’lerinden para çekme, para yatırma, para transferi, fatura ödeme, kredi kartı borcu ödeme gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kuveyt Türk mobil şubesini kullanarak hesaplarınızı yönetebilir, para transferi yapabilir, fatura ödeyebilir, kredi kartı borcunuzu ödeyebilir ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Sonuç olarak, Kuveyt Türk şubeleri hafta içi her gün sabah 09:00’da açılıp akşam 17:00’da kapanmaktadır. Cuma günleri ise öğleden sonra 14:00’da açılıp akşam 17:00’da kapanmaktadır. Hafta sonu ise tüm şubeler kapalıdır.


Yayımlandı

kategorisi