Call Of Duty Black Ops Indir

Call of Duty: Black Ops, Activision tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 2010 yılında PlayStation 3, Xbox 360 ve Microsoft Windows için piyasaya sürüldü.

Call of Duty: Black Ops, Soğuk Savaş dönemini konu alan bir oyundur. Oyuncular, CIA’in gizli bir görev gücünün bir parçası olarak Sovyetler Birliği ve Küba’nın gizli planlarını engellemek için mücadele ediyorlar.

Oyun, çok oyunculu, tek oyunculu ve zombi modları dahil olmak üzere çeşitli oyun modlarına sahiptir. Çok oyunculu mod, oyunculara çevrimiçi olarak birbirleriyle rekabet etme veya işbirliği yapma imkanı sunar. Tek oyunculu mod, oyunculara Soğuk Savaş döneminin çeşitli olaylarını deneyimleme imkanı sunar. Zombi modu, oyuncuların zombilere karşı hayatta kalmak için mücadele etmelerini gerektirir.

Call of Duty: Black Ops, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesi için övüldü. Oyun, 2010’da en çok satan oyun oldu ve 2011’de Yılın Oyunu ödülünü kazandı.

Call of Duty: Black Ops‘u indirmek için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Steam’e gidin.
  2. “Call of Duty: Black Ops”u arayın.
  3. “İndir”e tıklayın.
  4. Oyun indirilmeye başlayacaktır.

Call of Duty: Black Ops‘u indirmek için tıklayınız:

Steam’den Call of Duty: Black Ops indir: https://store.steampowered.com/app/42700/Call_of_Duty_Black_Ops/

Call of Duty: Black Ops‘u indirmek için aşağıdaki sistem gereksinimlerini karşılamanız gerekir:

  • İşletim Sistemi: Windows Vista / XP / 7
  • İşlemci: Intel® Core™2 Duo E6600 veya AMD Phenom™ X3 8750 veya daha iyi
  • Bellek: 2GB
  • Ekran Kartı: Shader 3.0 veya daha iyi 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro veya daha iyi
  • DirectX®: DirectX® 9.0c
  • Sabit Disk: 12GB

Call of Duty: Black Ops, Soğuk Savaş dönemini konu alan heyecan verici bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, çeşitli oyun modları, etkileyici grafikleri ve sürükleyici hikayesi ile oyunculara unutulmaz bir deneyim sunuyor.


Yayımlandı

kategorisi