Optimum Kaçta Kapanıyor

Optimum AVM Çalışma Saatleri

Optimum AVM, Türkiye’nin birçok ilinde bulunan ve geniş bir mağaza yelpazesi sunan alışveriş merkezleridir. Optimum AVM’ler, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı çalışma saatleri uygulamaktadır.

Hafta İçi Çalışma Saatleri

Optimum AVM’ler, hafta içi her gün saat 10.00’da açılmakta ve saat 22.00’da kapanmaktadır.

Hafta Sonu Çalışma Saatleri

Optimum AVM’ler, hafta sonu cumartesi ve pazar günleri de saat 10.00’da açılmakta ve saat 22.00’da kapanmaktadır.

Önemli Günlerde Çalışma Saatleri

Optimum AVM’ler, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve yılbaşı gibi resmi tatillerde farklı çalışma saatleri uygulamaktadır. Bu dönemlerde Optimum AVM’lerin çalışma saatlerini öğrenmek için alışveriş merkezinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Optimum AVM’lerin Çalışma Saatleri ile İlgili Diğer Bilgiler

  • Optimum AVM’lerin bazı mağazaları, alışveriş merkezinin genel çalışma saatlerinden farklı çalışma saatleri uygulayabilmektedir. Bu nedenle, alışveriş yapmak istediğiniz mağazanın çalışma saatlerini öğrenmek için mağazanın resmi internet sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.
  • Optimum AVM’lerde bulunan sinema salonları, farklı çalışma saatleri uygulamaktadır. Sinema salonlarının çalışma saatlerini öğrenmek için sinema salonunun resmi internet sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.
  • Optimum AVM’lerde bulunan restoran ve kafeler, farklı çalışma saatleri uygulamaktadır. Restoran ve kafelerin çalışma saatlerini öğrenmek için restoran veya kafenin resmi internet sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Optimum AVM’lerin Çalışma Saatleri ile İlgili Sorular ve Cevaplar

Q: Optimum AVM kaçta açılıyor?

A: Optimum AVM’ler, hafta içi her gün saat 10.00’da açılmaktadır.

Q: Optimum AVM kaçta kapanıyor?

A: Optimum AVM’ler, hafta içi her gün saat 22.00’da kapanmaktadır.

Q: Optimum AVM cumartesi kaçta açılıyor?

A: Optimum AVM’ler, cumartesi ve pazar günleri de saat 10.00’da açılmaktadır.

Q: Optimum AVM cumartesi kaçta kapanıyor?

A: Optimum AVM’ler, cumartesi ve pazar günleri de saat 22.00’da kapanmaktadır.

Q: Optimum AVM’ler resmi tatillerde kaçta açılıyor?

A: Optimum AVM’ler, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve yılbaşı gibi resmi tatillerde farklı çalışma saatleri uygulamaktadır. Bu dönemlerde Optimum AVM’lerin çalışma saatlerini öğrenmek için alışveriş merkezinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Q: Optimum AVM’lerin bazı mağazaları farklı çalışma saatleri uyguluyor mu?

A: Evet, Optimum AVM’lerin bazı mağazaları, alışveriş merkezinin genel çalışma saatlerinden farklı çalışma saatleri uygulayabilmektedir. Bu nedenle, alışveriş yapmak istediğiniz mağazanın çalışma saatlerini öğrenmek için mağazanın resmi internet sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Q: Optimum AVM’lerde bulunan sinema salonları farklı çalışma saatleri uyguluyor mu?

A: Evet, Optimum AVM’lerde bulunan sinema salonları, farklı çalışma saatleri uygulamaktadır. Sinema salonlarının çalışma saatlerini öğrenmek için sinema salonunun resmi internet sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Q: Optimum AVM’lerde bulunan restoran ve kafeler farklı çalışma saatleri uyguluyor mu?

A: Evet, Optimum AVM’lerde bulunan restoran ve kafeler, farklı çalışma saatleri uygulamaktadır. Restoran ve kafelerin çalışma saatlerini öğrenmek için restoran veya kafenin resmi internet sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.


Yayımlandı

kategorisi