Mango Kaçta Açılıyor

Mango Çalışma Saatleri

Mango, İspanya merkezli bir hazır giyim markası olup, 1984 yılında İspanya’nın İskenderiye şehrinde kurulmuştur. Günümüzde 110’dan fazla ülkede 2.200’den fazla mağazası bulunan Mango, kadın, erkek, çocuk ve bebek giyim ürünleri sunmaktadır.

Mango Türkiye’de de oldukça popüler bir marka olup, 80’den fazla mağazası bulunmaktadır. Mango mağazaları, AVM içi ve AVM dışı olmak üzere iki gruba ayrılmaktadır.

AVM içi Mango mağazaları, sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mağazalarda öğle molası bulunmamaktadır.

AVM dışı Mango mağazaları da sabah 10.00’da açılmaktadır. Öğle molası verilmeyen mağazalarda mesai akşam 22.00’ye kadar devam etmektedir.

Mango çalışma saatleri, hafta sonu, resmi tatil günlerinde ve dini bayramlarda da aynıdır.

Mango Çalışma Saatlerini Kontrol Etme

Mango mağazalarının çalışma saatlerini kontrol etmenin birkaç yolu vardır.

  • Mango’nun resmi web sitesindeki “Mağazalar” sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfadan, bulunduğunuz şehre veya ilçeye yakın Mango mağazalarını bulabilir ve çalışma saatlerini öğrenebilirsiniz.
  • Mango’nun resmi mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra, “Mağazalar” sekmesine dokunarak bulunduğunuz şehre veya ilçeye yakın Mango mağazalarını bulabilir ve çalışma saatlerini öğrenebilirsiniz.
  • Mango’nun müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri, Mango mağazalarının çalışma saatlerini öğrenmenize yardımcı olabilir.

Mango Çalışma Saatlerinde Değişiklik Olabilir

Mango mağazalarının çalışma saatlerinde değişiklik olabilir. Bu değişiklikler, bayramlar, resmi tatiller, mağazanın bulunduğu konum veya diğer nedenlerle yapılabilir.

Mango mağazalarının çalışma saatlerinde değişiklik olup olmadığını öğrenmek için, yukarıda bahsedilen yollardan birini kullanarak Mango’nun resmi web sitesini, mobil uygulamasını veya müşteri hizmetlerini kontrol edebilirsiniz.

Mango Çalışma Saatleri ile İlgili SSS

  • Mango mağazaları hafta sonları açık mı?

Evet, Mango mağazaları hafta sonları açıktır. Hafta sonları çalışma saatleri, hafta içi çalışma saatleri ile aynıdır.

  • Mango mağazaları resmi tatillerde açık mı?

Evet, Mango mağazaları resmi tatillerde açıktır. Resmi tatillerde çalışma saatleri, hafta içi çalışma saatleri ile aynıdır.

  • Mango mağazaları dini bayramlarda açık mı?

Dini bayramlarda Mango mağazalarının çalışma saatleri değişebilir. Mango’nun resmi web sitesini, mobil uygulamasını veya müşteri hizmetlerini kontrol ederek, dini bayramlarda Mango mağazalarının çalışma saatlerini öğrenebilirsiniz.

  • Mango mağazaları öğle molası veriyor mu?

AVM içi Mango mağazalarında öğle molası bulunmamaktadır. AVM dışı Mango mağazalarında ise öğle molası verilir. Öğle molası süresi, mağazanın bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilir.

Sonuç olarak, Mango mağazaları, hafta sonu, resmi tatil günlerinde ve dini bayramlarda da aynı çalışma saatlerine sahiptir. AVM içi Mango mağazaları sabah 10.00’da açılmakta ve akşam 22.00’de kapanmaktadır. AVM dışı Mango mağazaları da sabah 10.00’da açılmakta ve öğle molası verilmeyen mağazalarda akşam 22.00’de kapanmaktadır.


Yayımlandı

kategorisi