Makro Market Kaçta Açılıyor

Makro Market Çalışma Saatleri

Makro Market, Türkiye’nin en büyük süpermarket zincirlerinden biridir. 1991 yılında Ankara’da kurulan Makro Market, günümüzde 81 ilde toplam 130’a yakın şube ile hizmet vermektedir. Makro Market, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Makro Market’in çalışma saatleri, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki farklı şekilde düzenlenmiştir.

Hafta içi çalışma saatleri

Makro Market, hafta içi her gün 09.00’da açılmakta ve 21.00’da kapanmaktadır. Yani, hafta içi Makro Market’ten alışveriş yapmak için 09.00 ile 21.00 saatleri arasında herhangi bir şubeye gidebilirsiniz.

Hafta sonu çalışma saatleri

Makro Market, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri de 09.00’da açılmakta ve 21.00’da kapanmaktadır. Yani, hafta sonu Makro Market’ten alışveriş yapmak için 09.00 ile 21.00 saatleri arasında herhangi bir şubeye gidebilirsiniz.

Pazar günü çalışma saatleri

Makro Market’in bazı şubeleri pazar günleri daha erken kapanmaktadır. Bu şubelerin pazar günü çalışma saatleri genellikle 10.00’da açılmakta ve 17.00’da kapanmaktadır.

Bayramlarda çalışma saatleri

Makro Market, dini bayramların ilk günlerinde kapalıdır. Diğer günlerde ise normal çalışma saatleri ile hizmet vermektedir. Resmi bayramlarda ise Makro Market açıktır.

Makro Market çalışma saatleri ile ilgili önemli bilgiler

  • Makro Market şubelerinin çalışma saatleri, bulundukları il ve ilçeye göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, alışveriş yapmak istediğiniz şubenin çalışma saatlerini önceden kontrol etmenizi tavsiye ederiz.
  • Makro Market, bazı özel günlerde farklı çalışma saatleri uygulayabilmektedir. Bu nedenle, alışveriş yapmak istediğiniz tarihte Makro Market’in çalışma saatlerini kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Makro Market’in çalışma saatleri ile ilgili sık sorulan sorular

  • Makro Market saat kaçta açılıyor?

Makro Market, hafta içi ve hafta sonu her gün 09.00’da açılmaktadır.

  • Makro Market saat kaçta kapanıyor?

Makro Market, hafta içi ve hafta sonu her gün 21.00’da kapanmaktadır.

  • Makro Market pazar günü açık mı?

Makro Market’in bazı şubeleri pazar günleri açıktır. Bu şubelerin pazar günü çalışma saatleri genellikle 10.00’da açılmakta ve 17.00’da kapanmaktadır.

  • Makro Market dini bayramlarda açık mı?

Makro Market, dini bayramların ilk günlerinde kapalıdır. Diğer günlerde ise normal çalışma saatleri ile hizmet vermektedir.

  • Makro Market resmi bayramlarda açık mı?

Makro Market, resmi bayramlarda açıktır.


Yayımlandı

kategorisi