Another Love Indir

Another Love, İngiliz şarkıcı-şarkı yazarı Tom Odell’in 2013 yılında yayınlanan ilk stüdyo albümü Long Way Down‘dan çıkan bir single’dır. Şarkı, Odell tarafından yazılmış ve bestelenmiştir.

Another Love, bir aşk şarkısıdır. Şarkıcı, eski sevgilisi için duyduğu özlemi ve onu tekrar görmek istediğini anlatıyor. Şarkı, Odell’in güçlü vokalleri ve duygusal sözleri ile dikkat çekiyor.

Another Love, yayınlandığı dönemde büyük bir başarı elde etti. İngiltere’de 1 numaraya kadar yükseldi ve birçok ülkede de ilk 10’a girdi. Şarkı, aynı zamanda 2014 yılında düzenlenen BRIT Ödülleri’nde En İyi British Single Ödülü’ne aday gösterildi.

Another Love‘ı indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:

Another Love MP3 İndir: https://www.mp3indirdur.biz/38475-album-tom-another-love-x-memories-indir.html

Bu link, www.mp3indirdur.biz web sitesinden Another Love‘ın MP3 formatındaki indirme sayfasına götürür. Sayfada, şarkının indirme butonu bulunmaktadır. Butona tıklayarak şarkıyı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Another Love‘ı indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Yukarıdaki linke tıklayın.
  2. Açılan sayfada İndir butonuna tıklayın.
  3. Açılan pencerede İndir butonuna tekrar tıklayın.
  4. Şarkı, bilgisayarınıza indirilecektir.

Another Love, duygusal sözleri ve etkileyici melodisi ile müzikseverlerin beğenisini kazanan bir şarkıdır. Bu şarkıyı dinlerseniz, eski aşkınızı hatırlayabilir ve ona olan özleminizi hissedebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi