Şok Saat Kaçta Açılıyor 2017

ŞOK Market Çalışma Saatleri 2017

ŞOK Market, Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren bir indirim market zinciridir. ŞOK Market, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftanın her günü açıktır.

Hafta içi çalışma saatleri

ŞOK Market’in hafta içi çalışma saatleri, her gün sabah 09.00’da başlar ve akşam 21.30’da sona erer.

Hafta sonu çalışma saatleri

ŞOK Market’in hafta sonu çalışma saatleri, cumartesi ve pazar günleri sabah 09.00’da başlar ve akşam 21.30’da sona erer.

Öğle arası

ŞOK Market’te öğle arası yoktur.

Özel günler ve tatiller

ŞOK Market, resmi tatillerde kapalıdır. Ancak, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nın ilk iki günü saat 11.00’den sonra hizmet vermeye başlar.

ŞOK Market çalışma saatleri, mağazanın bulunduğu bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, alışverişe gitmeden önce mağazanın çalışma saatlerini teyit etmenizi tavsiye ederiz.

ŞOK Market’e nasıl ulaşırım?

ŞOK Market, Türkiye’nin hemen her yerinde faaliyet göstermektedir. ŞOK Market’e ulaşmak için mağazanın bulunduğu bölgedeki toplu taşıma araçlarını veya özel aracınızı kullanabilirsiniz.

ŞOK Market’te hangi ürünler satılır?

ŞOK Market’te temel gıda ürünleri, temizlik ürünleri, kişisel bakım ürünleri, elektronik ürünler, beyaz eşya, mobilya, giyim ve ayakkabı gibi çok çeşitli ürünler satılmaktadır.

ŞOK Market’in avantajları nelerdir?

ŞOK Market, uygun fiyatlara kaliteli ürünler sunmaktadır. Ayrıca, ŞOK Market’te her hafta farklı ürünlerde indirimler yapılmaktadır.

ŞOK Market’in dezavantajları nelerdir?

ŞOK Market’te ürün çeşitliliği diğer marketlere göre daha azdır. Ayrıca, ŞOK Market’te bazı ürünlerde kalite sorunları yaşanabilmektedir.

Sonuç olarak, ŞOK Market, uygun fiyatlara kaliteli ürünler sunan bir indirim market zinciridir.


Yayımlandı

kategorisi