Bim Cumartesi Kaçta Açılıyor

BİM Cumartesi Kaçta Açılıyor?

BİM, Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biridir. 1995 yılında kurulan BİM, günümüzde Türkiye’nin her yerinde 9.000’den fazla şubeye sahiptir. BİM, uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle her yaştan insanın ilgisini çekmektedir.

BİM’in çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki farklı şekilde belirlenmiştir. Hafta içi BİM şubeleri saat 09.00’da açılmakta ve saat 21.00’da kapanmaktadır. Hafta sonu ise BİM şubeleri saat 09.00’da açılmakta ve saat 21.00’da kapanmaktadır.

BİM Cumartesi Açılış Saati

BİM Cumartesi günleri saat 09.00’da açılmaktadır. BİM’e Cumartesi günü alışveriş yapmak isteyenler, saat 09.00’dan itibaren şubelere gidebilirler.

BİM Cumartesi Kapanış Saati

BİM Cumartesi günleri saat 21.00’da kapanmaktadır. BİM’e Cumartesi günü alışveriş yapmak isteyenler, saat 21.00’a kadar şubelere gidebilirler.

BİM’in Hafta Sonu Çalışma Saatleri

BİM, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri de açıktır. Hafta sonu BİM şubeleri saat 09.00’da açılmakta ve saat 21.00’da kapanmaktadır.

BİM’in Hafta Sonu Çalışma Saatlerinin Değişebileceği Durumlar

BİM’in hafta sonu çalışma saatleri, bazı özel durumlarda değişebilmektedir. Örneğin, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, yılbaşı gibi resmi tatillerde BİM şubeleri farklı saatlerde hizmet verebilir. Bu gibi durumlarda BİM’in resmi web sitesinden veya çağrı merkezinden bilgi almak mümkündür.

BİM’in Çalışma Saatlerini Öğrenmenin Diğer Yolları

BİM’in çalışma saatlerini öğrenmenin diğer yolları da bulunmaktadır. BİM’in mobil uygulamasını indirerek veya BİM’in resmi web sitesindeki “Şubelerimiz” sayfasına girerek şubelerin çalışma saatlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca BİM’in çağrı merkezini arayarak da şubelerin çalışma saatlerini öğrenebilirsiniz.

Sonuç olarak, BİM Cumartesi günleri saat 09.00’da açılmakta ve saat 21.00’da kapanmaktadır. BİM’e Cumartesi günü alışveriş yapmak isteyenler, bu saatler arasında şubelere gidebilirler.


Yayımlandı

kategorisi