Enerjisa Toroslar Borç Sorgulama

Enerjisa Toroslar Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

Enerjisa Toroslar, Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Gaziantep illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan bir şirkettir. Enerjisa Toroslar abonesi olan tüketiciler, elektrik borç sorgulama işlemlerini online, telefon veya şube aracılığıyla gerçekleştirebilirler.

Online Borç Sorgulama

Enerjisa Toroslar borç sorgulama işlemini online olarak gerçekleştirmek için öncelikle şirketin internet sitesine (https://www.toroslaredas.com.tr/) giriş yapmanız gerekir. Ana sayfanın üst kısmında bulunan “Müşteri İşlemleri” menüsüne tıklayarak “Borç Sorgulama” seçeneğini seçin. Açılan sayfada, TC kimlik numaranızı veya abone numaranızı girmeniz ve “Sorgula” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Telefonla Borç Sorgulama

Enerjisa Toroslar borç sorgulama işlemini telefonla gerçekleştirmek için şirketin çağrı merkezini (0322 186 00 00) arayabilirsiniz. Çağrı merkezi temsilcisine TC kimlik numaranızı veya abone numaranızı vererek borç bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Şubeden Borç Sorgulama

Enerjisa Toroslar borç sorgulama işlemini şubeden gerçekleştirmek için şirketin herhangi bir şubesine giderek kimliğinizi ibraz etmeniz gerekir. Şube görevlisi, kimliğinizi kontrol ettikten sonra borç bilgilerinizi verecektir.

Borç Sorgulama Sonuçları

Borç sorgulama işlemini gerçekleştirdikten sonra, ekranınızda aşağıdaki bilgiler görüntülenecektir:

  • Abone adı
  • Abone numarası
  • Son ödeme tarihi
  • Anapara
  • Faiz
  • Damga vergisi
  • Ödeme tutarı

Borç Ödeme

Enerjisa Toroslar borçlarınızı online, telefon, şube veya anlaşmalı ödeme noktaları aracılığıyla ödeyebilirsiniz.

Online Ödeme

Enerjisa Toroslar borçlarınızı online olarak ödemek için şirketin internet sitesini (https://www.toroslaredas.com.tr/) kullanabilirsiniz. Ana sayfanın üst kısmında bulunan “Müşteri İşlemleri” menüsüne tıklayarak “Borç Ödeme” seçeneğini seçin. Açılan sayfada, TC kimlik numaranızı veya abone numaranızı girmeniz ve “Öde” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Telefonla Ödeme

Enerjisa Toroslar borçlarınızı telefonla ödemek için şirketin çağrı merkezini (0322 186 00 00) arayabilirsiniz. Çağrı merkezi temsilcisine TC kimlik numaranızı veya abone numaranızı vererek borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Şubeden Ödeme

Enerjisa Toroslar borçlarınızı şubeden ödemek için şirketin herhangi bir şubesine giderek kimliğinizi ibraz etmeniz gerekir. Şube görevlisi, kimliğinizi kontrol ettikten sonra borçlarınızı tahsil edecektir.

Anlaşmalı Ödeme Noktaları

Enerjisa Toroslar borçlarınızı, anlaşmalı ödeme noktaları aracılığıyla da ödeyebilirsiniz. Anlaşmalı ödeme noktaları arasında PTT, anlaşmalı bankalar, anlaşmalı ATM’ler ve anlaşmalı internet siteleri yer almaktadır.

Borç Ödemenin Önemi

Elektrik borcunuzu zamanında ödemezseniz, gecikme cezası ve faiz uygulanır. Gecikme cezası ve faiz oranı, her ay için %1,5 olarak belirlenmiştir. Borçunuzu belirlenen sürede ödemezseniz, elektriğiniz kesilebilir.

Borç Ödeme Kolaylıkları

Enerjisa Toroslar, müşterilerine borç ödeme konusunda kolaylıklar sunmaktadır. Bu kolaylıklardan bazıları şunlardır:

  • Online ödeme
  • Telefonla ödeme
  • Şubeden ödeme
  • Anlaşmalı ödeme noktaları
  • Taksitli ödeme

Enerjisa Toroslar borç sorgulama ve ödeme işlemleri hakkında daha fazla bilgi almak için şirketin internet sitesini (https://www.toroslaredas.com.tr/) ziyaret edebilir veya çağrı merkezini (0322 186 00 00) arayabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi