Ziraat Banka Kartı Internet Alışverişine Nasıl Açılır

Ziraat Bankası Kredi Kartı İnternet Alışverişine Açma

Ziraat Bankası kredi kartınızı internet alışverişine açmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. İnternet Şubesi’nden Açma

Ziraat Bankası internet şubesine giriş yapın. Ana sayfada yer alan “Hesaplarım” menüsünden “Kredi Kartlarım” sekmesini tıklayın. Açılan sayfada kredi kartınızı seçin ve “Limitler” sekmesine tıklayın. “İnternet Alışverişi” alanındaki “Limit” kısmını “Açık” olarak seçin ve “Kaydet” butonuna tıklayın.

2. Mobil Bankacılık’tan Açma

Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulamasını açın. Ana sayfada yer alan “Kredi Kartlarım” sekmesini tıklayın. Açılan sayfada kredi kartınızı seçin ve “Limitler” sekmesine tıklayın. “İnternet Alışverişi” alanındaki “Limit” kısmını “Açık” olarak seçin ve “Kaydet” butonuna tıklayın.

3. Müşteri İletişim Merkezi’nden Açma

Ziraat Bankası müşteri iletişim merkezini 0850 220 00 00 numaralı telefondan arayın. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra “Kredi Kartı İşlemleri” menüsünden “İnternet Alışverişi”ni seçin. Kredi kartınızın bilgilerini verdikten sonra internet alışverişine açılmasını isteyin.

4. ATM’den Açma

Ziraat Bankası ATM’sine kartınızı takın ve şifrenizi girin. “İşlemler” menüsünden “Kredi Kartı İşlemleri”ni seçin. “İnternet Alışverişi”ni seçin ve kredi kartınızın internet alışverişine açılmasını isteyin.

5. Şubeden Açma

Ziraat Bankası şubesine giderek müşteri temsilcisine başvurabilirsiniz. Müşteri temsilcisine kartınızın internet alışverişine açılmasını istediğinizi belirtin.

Kredi Kartınızın İnternet Alışverişine Açık Olduğundan Nasıl Emin Olursunuz?

Ziraat Bankası internet şubesi, mobil bankacılık uygulaması veya müşteri iletişim merkezi üzerinden kredi kartınızın internet alışverişine açık olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları takip edin:

1. İnternet Şubesi’nden Kontrol Etmek

Ziraat Bankası internet şubesine giriş yapın. Ana sayfada yer alan “Hesaplarım” menüsünden “Kredi Kartlarım” sekmesini tıklayın. Açılan sayfada kredi kartınızı seçin ve “Limitler” sekmesine tıklayın. “İnternet Alışverişi” alanındaki “Limit” kısmının “Açık” olarak göründüğünden emin olun.

2. Mobil Bankacılık’tan Kontrol Etmek

Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulamasını açın. Ana sayfada yer alan “Kredi Kartlarım” sekmesini tıklayın. Açılan sayfada kredi kartınızı seçin ve “Limitler” sekmesine tıklayın. “İnternet Alışverişi” alanındaki “Limit” kısmının “Açık” olarak göründüğünden emin olun.

3. Müşteri İletişim Merkezi’nden Kontrol Etmek

Ziraat Bankası müşteri iletişim merkezini 0850 220 00 00 numaralı telefondan arayın. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra “Kredi Kartı İşlemleri” menüsünden “İnternet Alışverişi”ni seçin. Kredi kartınızın bilgilerini verdikten sonra internet alışverişine açık olup olmadığını öğrenin.

İnternet Alışverişine Açılmış Kredi Kartıyla Alışveriş Yapmak

İnternet alışverişine açılmış kredi kartınızla alışveriş yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Alışveriş yapacağınız internet sitesine gidin.
  2. “Ödeme” sayfasına gelin.
  3. Kredi kartı ile ödeme seçeneğini seçin.
  4. Kredi kartı bilgilerinizi girin.
  5. “Ödeme” butonuna tıklayın.

İnternet Alışverişi Güvenliği

İnternet alışverişi yaparken güvenliğinizi korumak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Alışveriş yapacağınız internet sitesinin güvenli olduğundan emin olun. Sitenin adresinin başında “https://” ve yanında kilit işareti olduğundan emin olun.
  • Kredi kartı bilgilerinizi kimse

Yayımlandı

kategorisi