Avea Kalan Internet Sorgulama

Avea Kalan İnternet Sorgulama Nasıl Yapılır?

Avea kalan internet sorgulama işlemini, birkaç farklı yöntemle yapabilirsiniz. Bu yöntemler şu şekildedir:

1. SMS ile kalan internet sorgulama

Avea kalan internet sorgulama işlemini SMS ile yapmak için, INTERNET yazıp 5555’e SMS göndermeniz yeterlidir. Bu işlem sonucunda, hattınızda kalan internet miktarını öğrenmeniz mümkündür.

2. Online işlem merkezi ile kalan internet sorgulama

Avea Online İşlem Merkezi’ni kullanarak da kalan internet miktarınızı öğrenebilirsiniz. Online İşlem Merkezi’ne giriş yaptıktan sonra, “Paket ve Tarifeler” menüsünden “Kalan Kullanımlarım” sekmesine tıklayarak kalan internet miktarınızı görüntüleyebilirsiniz.

3. Müşteri hizmetleri ile kalan internet sorgulama

Avea müşteri hizmetlerini arayarak da kalan internet miktarınızı öğrenebilirsiniz. 444 1 444 numaralı Avea müşteri hizmetlerini arayarak, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra kalan internet miktarınızı sorabilirsiniz.

4. Avea mobil uygulama ile kalan internet sorgulama

Avea mobil uygulamasını kullanarak da kalan internet miktarınızı öğrenebilirsiniz. Avea mobil uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra, uygulamayı açıp giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra, ana ekranda “Kalan Kullanımlarım” sekmesine tıklayarak kalan internet miktarınızı görüntüleyebilirsiniz.

5. Faturanızdan kalan internet sorgulama

Avea faturanızı inceleyerek de kalan internet miktarınızı öğrenebilirsiniz. Faturanızda, hattınızın kalan internet miktarı belirtilmektedir.

SMS ile kalan internet sorgulama işleminin detayları

SMS ile kalan internet sorgulama işlemini yapmak için, INTERNET yazıp 5555’e SMS göndermeniz yeterlidir. Bu işlem sonucunda, hattınızda kalan internet miktarını öğrenmeniz mümkündür.

SMS ile kalan internet sorgulama işlemi ücretsizdir.

Online işlem merkezi ile kalan internet sorgulama işleminin detayları

Avea Online İşlem Merkezi’ni kullanarak kalan internet miktarınızı öğrenmek için, öncelikle Online İşlem Merkezi’ne giriş yapmanız gerekmektedir. Online İşlem Merkezi’ne giriş yapmak için, Avea web sitesine veya Avea mobil uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir.

Online İşlem Merkezi’ne giriş yaptıktan sonra, “Paket ve Tarifeler” menüsünden “Kalan Kullanımlarım” sekmesine tıklayarak kalan internet miktarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Müşteri hizmetleri ile kalan internet sorgulama işleminin detayları

Avea müşteri hizmetlerini arayarak kalan internet miktarınızı öğrenmek için, 444 1 444 numaralı Avea müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir.

Avea müşteri hizmetlerini aradıktan sonra, müşteri temsilcisine bağlanmanız gerekmektedir. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra, kalan internet miktarınızı sorabilirsiniz.

Avea mobil uygulama ile kalan internet sorgulama işleminin detayları

Avea mobil uygulamasını kullanarak kalan internet miktarınızı öğrenmek için, öncelikle Avea mobil uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.

Avea mobil uygulamasını indirdikten sonra, uygulamayı açıp giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra, ana ekranda “Kalan Kullanımlarım” sekmesine tıklayarak kalan internet miktarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Faturanızdan kalan internet sorgulama işleminin detayları

Avea faturanızı inceleyerek kalan internet miktarınızı öğrenmek için, Avea faturanızı incelemeniz gerekmektedir. Faturanızda, hattınızın kalan internet miktarı belirtilmektedir.

Avea faturanızın üzerinde, “Kalan Kullanımlarım” başlığı altında, hattınızın kalan internet miktarı belirtilmektedir. Bu miktar, “Kalan İnternet” olarak belirtilmektedir.

Sonuç

Avea kalan internet sorgulama işlemini, birkaç farklı yöntemle yapabilirsiniz. Bu yöntemler arasında SMS ile kalan internet sorgulama, Online İşlem Merkezi ile kalan internet sorgulama, müşteri hizmetleri ile kalan internet sorgulama, Avea mobil uygulama ile kalan internet sorgulama ve faturanızdan kalan internet sorgulama bulunmaktadır.

Hangi yöntemi kullanacağınız, sizin tercihinize bağlıdır.


Yayımlandı

kategorisi